mamyکوچولو مدیر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 366 عنوان سحری نونی | مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 34 پست ممنون میشم سحری نونی پیشنهاد بدین مردیم بس برنج خوردیمبغیراز کباب و کتلت و کوکو و ابگوشت و اینا😅😁 سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین 1399/02/09 | 20:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
talkh_shirin عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6913 راااااااااااااااااااسسسسسس میگی مرسیییی ماکارانی میدرستم تازه خیلیم نونیه😁 مرسی دوست عزیز خخخخ با نون بخورید
mamyکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 366 عزیزم میتونی سینه مرغ رو بزاری با پیاز و زردچوبه وفلفل تو آب بپزه قشنگ بعد خوردش کن ریز....یکی ... مرسی گلم میذارم تو لیست غذاهای رمضون😘 سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین
mamyکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 366 خخخخ با نون بخورید 😅پیشنهادخوبی بود سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین
تومبون عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 9567 خوراک مرغ درست کن الویه ولیی اصلا نخور برا سحر خوب نیس منم امشب ماکارونی درست کردم برا سحرچرا الویه خوب نیس؟من میخوام فرداشب بخورم
صورتی،پوش عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 738 من تصمیم گرفتم ی روز نون بخوریم ی روز برنج ،ولی نمیشه غذا نونی کم میازم
mamyکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 366 خوراک مرغ درست کن الویه ولیی اصلا نخور برا سحر خوب نیس مرغ ندارم گوشت دارم ک اونم شدیدااااا دیرپزه میترسم نپزهمثلا بخوام درست کنم بایداز شب قبل بذارمش😫الویه برای افطار کیس خوبیه😄 سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین
mamyکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 366 من تصمیم گرفتم ی روز نون بخوریم ی روز برنج ،ولی نمیشه غذا نونی کم میازم دقیقا برنجی خیلیه ولی نونی اندک اکثرش بدرده افطارمیخوره سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین
talkh_shirin عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6913 من تصمیم گرفتم ی روز نون بخوریم ی روز برنج ،ولی نمیشه غذا نونی کم میازم ن بابا من یه بار برنج خوردم بقیه ش نونی بوده
1375yalda عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 2586 مرغ ندارم گوشت دارم ک اونم شدیدااااا دیرپزه میترسم نپزه مثلا بخوام درست کنم بایداز شب قبل بذارمش😫 ... اره افطار خوبه ولی سحر اصلا خوراک لوبیا عدس اینا هم خوبه ها
mamyکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 366 وای منم پاشم ماکارونی بدرستم عدو شود سبب خیررررر☺☺☺ سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین
1375yalda عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 2586 منم امشب ماکارونی درست کردم برا سحر چرا الویه خوب نیس؟ من میخوام فرداشب بخورم چون سس داره تشنت میکنه سسش بده
talkh_shirin عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 6913 عدو شود سبب خیررررر☺☺☺ اخه من گامبوام انقدر گفتید ماکارونی ک ب هوس افتادم از صبحم فکر لوبیا پلو بودم موندم توش
mamyکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 366 اره افطار خوبه ولی سحر اصلا خوراک لوبیا عدس اینا هم خوبه ها مرسی اره لوبیاهم خوبه ولی عدس فعلا امکانش نیس کل اعضای خانواده یبوست دارن بدم بخورن هیچی نمیمونه ازشون🤣 سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین