2821
2789
عنوان

سحری نونی

250 بازدید | 34 پست

ممنون میشم سحری نونی پیشنهاد بدین مردیم بس برنج خوردیم

بغیراز کباب و کتلت و کوکو و ابگوشت و اینا😅😁

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیراشگی گوشت

فلافل

سالاد سزار (سینه ی مرغ داره کاهو هم برای رفع تشنگی خوبه.)

خوراک لوبیا

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
نیمرو املت کوفته خوراک مرغ خوراک لوبیا سبز

نیمرو رو خوب اومدی مرسی😁👍

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

عزیزم میتونی سینه مرغ رو بزاری با پیاز و زردچوبه وفلفل تو آب بپزه قشنگ بعد  خوردش کن ریز....یکی دوتا پیاز رنده کن بریز تو تابه یکمی تفت بده مرغارو بریز یکم بعد گوجه خورد کن با فلفل ...😊

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
ارده شیره  کره عسل  تخم مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز حالا چهار روز رفته ها 27ماه رمضون چی ...

اون موقع دیگ هیچی😑

سالاد الویه ماکارونی

راااااااااااااااااااسسسسسس

میگی مرسیییی ماکارانی میدرستم

تازه خیلیم نونیه😁

مرسی دوست عزیز