2777
2789

ما چن سال پیش یه همسایه داشتم زن و شوهری بودن که از هم طلاق عاطفی گرفته بودن یه دختر و دو تا پسر بزرگ داشتن 

ما بعد یه مدت خییییییلی با هم صمیمی شده بودیم حدود یک سال و نیم بعد ی روز مامانم گفت دیگه حق نداری باهاشو حرف بزنی حتی یه کلمه..!

منم چون با دخترش دوست صمیمی شده بودیم تو کَتَم نمرفت هر چی هم میپرسیدم از مامانم میگفت نمیتونم بگم...!

بعد یه مدت مامانم برام توضیح داد که زنه واسه داداشم سیم خریده بود و هی بهش اس میداده و میخاسته از راه بدرش کنه داداشمم سریع به مامانم گفته😰

زنیکه ی هر...

استغفرالله...

از سنش خجالت نمیکشه 

وضع مالیشون خیلی بد بود بعد ما چقد بهشون لطف کردیم پول دادیم هر مدلی که فکرشو بکنین کمکشون کردیم😔

اینم جواب محبت ما بود...!

با همچین آدمایی باید چیکار کرد؟!

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

کم نیستن اینطوری

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلش جوون بوده بنده خدا🤣😅

باز خوبه داداشت عاقل بوده ب مادرتون خبر داده👏👍

من هم تازگیا شنیدم ی خانم 35 ساله تو همسایگیمون با وجود یک پسر کوچیک با ی پسر 19 ساله ازدواج کرده🤦‍♀️🚶‍♀️

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

اگه احساس می کنید در کنار کسی ب هر عنوانی اذیت می شید دوری کنید واکنشی مثل توهین تحقیر دعوا و خدای نکرده ابروریزی نکنید .چون خدا بندشو با اشتباهاتش دوست داره و شما نمی تونی بگی چون خطای تو با اون فرق داره پس تو بهتری .حالا اسم خطایی که کرده هر اسمی داشته باشه.

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

اين اتفاق براي داداش منم افتاد داداشم موبايل فروشي داشت يكي از همسايه هامون كه سه تا بچه داشت آدرس مغازشو گرفت به بهانه موبايل خريدن به داداشم گفته بود تو بهم موبايل و به بچه هام تبلت بده منم هر جور بخواي راضيت ميكنم يعني من وقتي شنيدم داشتم از عصبانيت منفجر ميشدم 

خب میگی سالها قبل بوده دیگه الان ب فکر چاره ای؟

نه فقط نظر خواهی کردم

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
خجالتم نکشید واقعا؟

نه زنیکه بیشعور یجوری رفتار میکرد انگار هیچی نشده!!!

مثل پارسال بهار دسته جمعی .... چرا حالا یادت افتاد 😆

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍