2777
2789
میدونین یه بار  اومدیم انجام دادین لبه های ....بی حس کردم بعد به اندازه ۵سانت داخل رفت چون بی ح ...

درد طبیعیه ب دوستمونم گفتم صلوات برای ارامش خکبه قبل رابطه

بعدشم نقطه تحملتو ببر بالا و همسرت خیلی طولش نده چون استرس میگیری بیشتر

فکرنکنم با دست پاره شه.خیلی اروم وقتی که خودتو شل کردی انگشتتو ببر داخل.منکه اینطوری چیزیش نشد.مگه ا ...

چرا ازدواج کردم ولی میترسم کاری بشه شوهرم بگه دخترنبودی و....باید برم دکتر برگه بگیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک مشکل و تقریبا حل کردم توکل کن ب خدا قبل رابطه ده تا صلوات بفرست ارامش خیلی مهمه حالت ریلکس بو ...

دعاکن برام یه کوهی جلوم بخدا من ازاولش میترسم به بعدش فکر میکنم برام عادی بشه

دعاکن برام یه کوهی جلوم بخدا من ازاولش میترسم به بعدش فکر میکنم برام عادی بشه

ببین همسرتم مرده نیاز داره

سعی کن با روشای مختلف انجامش بدی تا ب ی نتیجه برسی

چون اینطوری اون بنده خدا هم اذیت میشه

من روشی ک بالاخره نتیجه گرفتم حالتی بود ک من رو شکم خوابیده بودم و ببخشید همسرم پشتم قرار داشت

ببین همسرتم مرده نیاز داره سعی کن با روشای مختلف انجامش بدی تا ب ی نتیجه برسی چون اینطوری اون بنده ...

اره میدونم خودمم اذیتم بخدا دوست دارم زودتر انجام بشه من این دفعه از اسپری استفاده میکنم ببینم نتیجه میده یانه 

نه عزیزم میگم من برگه سلامت ندارم ممکن خودم پاره کنمش شوهرم بهم بگه از اول نداشتی 

اها خوب خودت این کارو نکن نمیدونم مردا چ فازی ان

اما انجام ابن کار توسط خودشون براشون ی حس خوبی میاره

مث حس لباس عروس پوشیدن خانوماس دوس دارن تجربه کنن

پس خودت انجامش نده

اها خوب خودت این کارو نکن نمیدونم مردا چ فازی ان اما انجام ابن کار توسط خودشون براشون ی حس خوبی میا ...

نه انجام نمیدم یاشوهرم میگه باید دردبکشی یکم انگار درد کشیدن من لذت اور براش