یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم همون سنیه بچم و میگیرم.فک نکنم ضرر داشته باشه.چون بیشتر غذا میخورن
الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
چه ضرری. غذای اصلیش دیگه شیر نیست. اما سخته روزه داری در این مواقع.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
به خودت بستگی داره که ببینی و تشخیص بدی میتونه ضرری برای بچه داشته باشه یا نه.من بچم یکسال و نه ماهش کامل شده دوروزه از شیر گرفتمش و روزه هامو از اول گرفتم .شبا بهش شیر گاو میدم روزام تند تند خوراکی و غذا
سلام عزیزم منم دقیقا همین شرایط رو دارم از یه حاج اقا پرسیدم گفتن شرایط هرکسی متفاوته اگر روزه شدی حال جسمی خودت خوب بود گ بچه هم مریض نشه اشکال نداره من فعلا میگیرم ضعف میکنم خودم ولی دخترم حس میکنم مشکلی نداره
دنیـا همه شعر است به چشمم، اما، شعری که تکان داد مرا، چشمِ تو بود❤️
ولی برا خودت چرا چون بدن زن درهرصورتی شیرو میسازه حتی اگه از ذخایر بدن مادر اسفاده بشه
در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگهمقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ