دوستان 37 هفته ام یه یماهی گوش درد و سردرد فقط یه طرف سرم و اکثرا بینیم کیپ و دندونمم درد میکنه همش طرف راست سرم میزنه به پشت گردنم وسرم. دکتر رفتم گفت خیلییی کم عفونت داره گوشت که جوری نیست درد داشته باشی گلوتم عفونت کرده سرم و امپول زد و اموکسی کلاو یه عالمه داد خوردم ازمایش دادم زده بود عفونت دارم 40 بود دکتر گفت همون اموکسی کلاو بخورم خوردم تموم شد ولی اصلا بهتر نشدم همش سردرد دارم انگار اون قسمت سرم سنگین راه خونگی چیزی ندارید بهم بگید من بدنم به قرص کلا مقاوم سفازولین چهارتا زدم حتی خوب نشدم اصلا
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
دوست عزیز امضام رو بخون اما دارو های گیاهی مصرف نکن غرغر کردنی ها و بخورهارو انجام بده چون بارداری ب ...
مرسی عزیزم نه گیاهی از اولم نخوردم همسرمم عطاری داده میگه هیچی خوب نی بدم بهت الان
♥️سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ♥️خوشبخت خوشبختم ،😍❣️سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ❤️کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم🤦🏻♀️ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
استارتر تاپیک جدیدتو قفل کردی اومدم بگمت انقددد گریه نکن تو بارداری بخدا فردا زایمان میکنی یه بچه نق ...
😍💓 چشم