دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودمون باید مراعات کنیم اینا به فکر اقتصاد خودشونن حالا هی بگیم به پدر و مادراتون رحم کنین نرین خون ...
خوب عزیز من همه چیز دست دولت هست.الان اعلام کردن چندتا از شهرای استان فارس وضعیت سفید شده در صورتی که نشده خوب با این حرفشون مردم میگن تو شهر ما که خبری نیست میرن بیرون
عزیزم درست که مردم باید باهاش کنار بیان چون معلوم نیست تا کی هست اما باید صادق باشن با مردم که کسی فکر نکنه خبری نیست بره بیرون کرونا بگیره بمیره اینجوری دیگه همه میدونن اوضاع خراب جونشون مهم باشه نمیرن نباشه میرن