2777
2789
عنوان

شما بودین اینکارو میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست
ای بابا کجای کاری خواهرررر  واقعا فکرکردی ممنون میشه؟بفهمه میخوام چکارکنم میگه لازم نکرده پولش ...

مخالفم طلا برای زنه و براش میمونه اما یخچال و ظرفشویی هروقت پول دستش اومد بخرید

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم دوست داره می‌ره خونه جدید همه چی نو باشه  درکت میکنم  ولی توی این وضع اقتصادی قیمت ط ...

خودم کارمندم 

خیلی دوست دارم این دوقلم نو کنم 

فردا این دوتا تیکه طلام میفروشه خودش لازمش بشه 

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
ای بابا کجای کاری خواهرررر  واقعا فکرکردی ممنون میشه؟بفهمه میخوام چکارکنم میگه لازم نکرده پولش ...

گلم من ۱۵۰گرم طلا فروختم الان هییییییچی جز یه رینگ حلقه م دستم نیست . درآمدمون بدک نیست ولی عمرا بتونم طلا بخرم . هربارم خریدم تا یه ذره گیر کردیم شوهرم چشمش به طلای من بووود زود فروختیم .خودم مث شما فکر کردم و عادتش دادم به طلا فروختن . اگه ازت نخاسته شوهرت تو سرش نندازی بهتره بازم خود دانی . 

پس اگه اینجوریه واسه دل خودت خرج کن خواهر  حالا که شاغلی خیالت راحت باشه

چون تجربشو داشتم گفتم هاااا.پارسال روز زن یه سکه بهم کادو داد البته بعد ده سال. من مسافرت بودم اومدم دیدم چندماه بعد چک داشته فروخته بود وبه من نگفته. این خیلی ناراحتم کرد همون موقع اگه میدادمش یه ظرفشویی بهترین کاربود. 

گلم من ۱۵۰گرم طلا فروختم الان هییییییچی جز یه رینگ حلقه م دستم نیست . درآمدمون بدک نیست ولی عمرا بتو ...

درسته 

ازقضا شوهرمنم همینه ازاول زندگی چهاربار طاهامو فروختم. میدونم گیرکنه میاد سراغم برا همین میگم حداقل بدمشون چیزایی که خودم دوست دارم تااینکه چکا پاس  بشن 

عزیزم چون قفل کردی اینجا برات مینویسم، به نظر من این مریض شدن به بنیه افراد مربوطه....خیلی حساس نشو چون فقط خودت اذیت میشی ، زن داداشت که زندگیشو میکنه ، داداشت هم که طرف اونه ، پس تو چرا اینقدر اذیت میکنی خودتو ، رها کن و ارامش زندگیتو به خاطر هیچ کس به هم نزن. اینا رو گفتم چون احساس کردم خیلی داری به خودت لطمه میزنی بابت اشتباهات دیگران 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
عزیزم چون قفل کردی اینجا برات مینویسم، به نظر من این مریض شدن به بنیه افراد مربوطه....خیلی حساس نشو ...

خشکلم من خودم دوهزار کیلومتر  دورم  ازشون این مریضی لعنتی  خیلی  استرس  بهم  وارد  کرده مامانم  فشارداره وپدرم  هم  درآستان  60 سالگیه. برا اونا  خیلی  نگرانم. شوهر خودم  گرفت  بااینکه  ورزشکار  وسالمه  تااستانه  بستری ودور ازجون میگفت  فکرکردم  کارم  دیگه  تمومه.داداشم  میگه  حریفش  نشدم  کلا  یه  ماه  رو مخم  بوده چاره  نبود  ازدستش  راحت  شدم  چندوقت. منم  دورم  از پدرمادرم خیلی برام  سخته  بابام  دیروز  خواهرم  گفت  سه  روز  افتاده  بوده از درد بهت  نگفتیم. خودشون  خیلی  رعایت  میکنن  بخصوص  پدرمادرم. اما  نمیدونم  چرا بعضیا باخانواده شوهر انقدر بد هستن چون عروسه  باید  هرکاری  کنه اینم  شد  توجیه؟ ؟خداکمک  کنه  مریضا  همه  خوب  بشن 

خشکلم من خودم دوهزار کیلومتر  دورم  ازشون این مریضی لعنتی  خیلی  استرس  بهم ...

عزیزم خوب میشن نگران نباش ، اینجوری فقط خودت از پا در میای ، آره یادمه رفته بودی پیش خانواده ات و همسرت مریض شده بود ازش دور بودی....به هر حال عروستون هم رفته و حرص خوردن شما فایده ای نداره......البته من پدر و مادرم فوت شدن ولی یه خواهر شوهر دارم به مراتب بدتر از عروس شما در رعایت نکردن مساعل بهداشتی و سفر اومدن موقع کرونا و......ولی خب چاره چیه مجبوریم تحملشون کنیم 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
عزیزم خوب میشن نگران نباش ، اینجوری فقط خودت از پا در میای ، آره یادمه رفته بودی پیش خانواده ات و هم ...

آره من بهمن ماه رفتم پیش خانوادم که بعدش کرونا پیش اومد وهمسرم یا ازسرکار یا سرصندوقا گرفته بود ودوتا از دوستاشم فوت شدن. من خودم عروسم اما الان 12 ساله تو رو  مادرشوهر م به تندی  نگاه نکردم خیلی هم  ازشون  ناراحت  شدم  بخاطر  تفاوت  فرهنگیا  که داریم  اما  دلم  نمیخواد  پررو  باشم  وهر رفتار  نابجایی  انجام  بدم. این  عروسمون  دوسال  پیش  زایمان  کرد  مادرش  نتونست  بیاد پیشش. مامانم  همش  نگهداریش  کرد  وکلا  لرا  عروس  دوستن اما  یه  رفتارایی  داشت  این  چندوقت  که  من  بودم  حالم  ازش  بهم  میخوره  اما  خانوادم  بازم  بهش  احترام  میذارن. چه کنیم  جوابمون  برعکسه