2777
2789
عنوان

آهای خانومی که شوهرت اسنپ کار میکنه و پراید داره بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 106 پست
اره بابا شوهرمنم فامیلیمو سیو کرده

اقا یه سوال دارم...چرا شوهراتون به اسم خوذتون سیو نمیکنن؟؟ کی قراره گوشیشونو ببینه ک احتیاط میکنن؟

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید
اتفاقا مردا تو چلچلگی هستن ک یاد تجدید فراش میکنن...خیلی ها دیدم

آره ولی اونیکه زن دوم داره فقط برا رابطه پیشش نمی ره که شاید دستپختش ازاولی بهتر باشه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم میترکه تاپیک

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
آره ولی اونیکه زن دوم داره فقط برا رابطه پیشش نمی ره که شاید دستپختش ازاولی بهتر باشه 

چقدر عجیب...یعنی برا دستپخت بهتر ایراذی نداره طرف بره ازدواج دوم کنه؟

پدر شوهر من اسم منو سیو کرده آرش    

چرا واقعا؟؟ اصن فاز اینایی که میگن شاید اسم بچش سیو کرده شاید الکی اسم زنش اونطور زده...والا همونم بو داره  

چقدر عجیب...یعنی برا دستپخت بهتر ایراذی نداره طرف بره ازدواج دوم کنه؟

نمی فهمی چی میگم 

یکی گفت مرده برا غذا پیش زن دومش نرفته برا رابطه رفته 

منم گفتم مرده سن بالا هوسش کمه حتما دستپخت دومی خوب بوده رفته اش بپزه براش

فهمیدییییییییییی؟ 

نمی فهمی چی میگم  یکی گفت مرده برا غذا پیش زن دومش نرفته برا رابطه رفته  منم گفتم مرده س ...

اون یه نفر خودم بودم!!! گفتم چه برا رابطه چه برا دستپخت حق نداره کسی اینکارو با زنش بکنه

فهمیدییییدددییییی

اون یه نفر خودم بودم!!! گفتم چه برا رابطه چه برا دستپخت حق نداره کسی اینکارو با زنش بکنه فهمیدیییید ...

تومنظورمنو نفهمیدی

بیخیال بابا

چرا واقعا؟؟ اصن فاز اینایی که میگن شاید اسم بچش سیو کرده شاید الکی اسم زنش اونطور زده...والا همونم ب ...

کلا اسم همه دخترا و زنا رو همینجوری سیو کرده سنش بنده خدا کم نیس از این گوشی ساده ها داره خخ

میگه اگر گوشیم گم شد کسی اذیت شما نکنه خخ  

ببخشید این آمار را از کجا آوردید بعد مردهای اروپایی و امریکایی و استرالیایی و افریقایی خیانت نمیکنن ...

بله  مرداي ايراني بدترن چون با مسلمان بودن و ادعا داشتن كثيف كاري ميكنن و مرداي خارجي خيليا جدا ميشن ميرن دنبال عشق جديدشون كه خيلي شرف داره 

فقط ببين هرشب چندتا تاپيك خيانت داريم 

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

تیمور بخدا تو مسلمون نیستی

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که