2777
2789
عنوان

آهای خانومی که شوهرت اسنپ کار میکنه و پراید داره بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 106 پست
والا انقد اسمای مزخرف رو بچه هاشون میزارن شاید تیمور واقعن اسم‌ی خانومه  بعدن مرده ب نظرت وقت ...

مرده ۴۵ سالش بوده سن بالا زیاد هوس باز نیس سن کم هوسش زیاده

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

تیمور خدا ذلیلت کنه یه سایتوریختی بهم 😂😂😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
بگیردین تیمورو تو گوشی هاتون پیدا کنین😂😂😂

😅

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر
مرده ۴۵ سالش بوده سن بالا زیاد هوس باز نیس سن کم هوسش زیاده

اتفاقا مردا تو چلچلگی هستن ک یاد تجدید فراش میکنن...خیلی ها دیدم

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید
چقد باحالی اسی اگر همه زنا انقدر پشت هم بودن دهن همه مردای خائن سرویس میشد دوروزه😆

بابا خب باید بفهمه زنش...بخدا دیروز چندشم شد

میگفت میام کمکت!!! برات میخرم!!! زنش هم از دنیا بی خبر ک شوهرش داره تو سختی کار میکنه

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید
همسر من اسنپ هسنن و پراید دارن شهرشم بگو    

شوهرت ۴۵سالشه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
همسر من اسنپ هسنن و پراید دارن شهرشم بگو    

ظهرکه اومد خونه بگرد تیمور پیداکن 😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍