2777
2789
عنوان

چرا کسی جواب نمیده کار مهم دارم

175 بازدید | 28 پست

سلام دوستای گلم چرا کسی جواب نمیده آخه 

یه سوال دارم 

دوستان شوهرم میگه بریم استانبول زندگی کنیم کسی اطلاعات داره زندگی اونجا چطوریه یا چه محله ایش خوبه و.....تو رو خدا یه چیزی بگید یه کم اطلاعات بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . ما از اشناهامون رفتن . الان یکسال و نیم اونجا هستن . ازمیر زندگی میکنند . تو یه کارخانه ای دونفری رفتن داخلش کار میکنن زن و شوهری . میگن میوه جات و مایحتاج زندگی اونجا ارزونتره . اما در کل مردمش مردمی هستن که ذاتشون خیلی بده . بداخلاق هستن . من خودم چندسفر رفتم استانبول .بی اعصابن و هر کسی به فکر خودشه . یعنی توقع کمک داشتن ازشون اصلا نداشته باش و محبت

اگه زندگی خوبی داری نرو. اگرم میری یه کشوری برو ارزش غربت کشیدنو داشته باشه

آخه استانبول غربت ندارن همین کنار هست و ایرانی زیاده و رفت و آمد راحته 

من الان راضی هستم که ولی شوهر میخواد واسه سرمایه گذاری بریم 

فقط من اطلاعات ندارم و خیلی نگرانم 

سلام . ما از اشناهامون رفتن . الان یکسال و نیم اونجا هستن . ازمیر زندگی میکنند . تو یه کارخانه ای دو ...

آفرین. من برنامه های ترک زیاد نگاه میکنم. خودشون میگن که آدمای بی‌رحمی هستیم و انسانیت رو فراموش کردیم. آدمای دورویی هستن اکثرا. طبق گفته خودشون 

سلام . ما از اشناهامون رفتن . الان یکسال و نیم اونجا هستن . ازمیر زندگی میکنند . تو یه کارخانه ای دو ...

من پسر عمه ام اونجاست می‌گفت بسته به جایی که زندگی می‌کنی هست 

زندگی اونجا با سفر فرق می‌کنه مثلاً شنیدم اطراف میدان تقسیم  خیلی کلاهبردار و اینا هست شبها مخصوصا ولی محله های آمنه و مردمش خیلی از ایرانی ها و خارجی هوایی که ترکی بلدن صحبت کنم خوششون میاد البته کسایی که فارس هستن چون آذری ها زبان خودشون ترکیه 

واسه همین تا کسی ترکی بلد باشه ازش میپرساچن آذری هستی 

شهر هاش متفاوتی آدمها و کار 

مثلاً انالیا توریستیه و کار کافه و رستوران و اینا خیلی خوبه 

من پسر عمه ام اونجاست می‌گفت بسته به جایی که زندگی می‌کنی هست  زندگی اونجا با سفر فرق می‌کنه م ...

میدون تاکسیم ک قسمت اروپاییشه پرادمای کثیفه.خواستید خونه بگیرید بیاین قسمت اسیایی