2777
2789
عنوان

چرا کسی جواب نمیده کار مهم دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم اونجاس میگه اصلا خوب نیست پوشاک و خورد و خوراک گرونه هر روز قیمتا افزایش پیدا میکنه مثل ایران از خواب پامیشی میبینی قیمتای دیروز با امروز فرق داره به ایرانیا مثل افغانیا نگاه میکنن ایران با افغانی چطور رفتار میکنن اونجا هم با ایرانیا اینطورن فقط برا تفریح خوبه ترکیه نه برا موندن

منم استانبول زندگی میکنم.اگ پول دارین میتونین خونه بخرین بیاین یا شغلی دارین ک بیمه شین.اگ ن ک نیاین ...

قانونی جدید چطوره ؟ 

بله قصد خرید داریم 

میشه واسم یکم توضیح بدید ممنون میشم 

شما راضی هستید 

ایران رو بیشتر دوست دارید یا اونجا؟ 

اگر قرار باشه بین کیش و استانبول انتخاب کنید کدوم گزینه رو انتخاب میکنید ؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید 

واقعا   پس میگن اینطوری نیست که !

در کل بله دلار تاثیر داره. دلار اون جا ۵ لیره است. یعنی به پول ما حساب کنی ۱ دلار اونا میشه ۵ هزار تومن اون جا. در حالیکه دلار این جا ۱۶ تومنه. قیمت اب و برق هم که سر به فلک میکشه. قبضت یک روز دیر بشه قطع میکنن. هر ماه هست پرداخت قبض ها. 

به نظرتون رفتن کار درستیه ؟ 

من شخصا بودم نمیرفتم. من کلا چون زبان استانبول رو در حد متوسط بلد هستم توی رسانه هاشون خیلی هستم. میگن که ملت فقیری هستیم و وضعیت کاری هم نسبت به قبل بدتر شده. با زنا رفتار بدی میشه. ایران بهتره. به هیچ وجه یک دلار هم نمی بردم اگه من بودم. کشور خودمون سگش می ارزه به اونا. سرمایت رو نبر اونجا. توی ایران راحت تر میشه پول در آورد تا اون جا