2777
2789

خانما ی مدته واژنم عفونت قارچی داره خیلییییی نگرانم ایا ب راحتی با دارو رفع میشه ؟!؟ من هنوز دکتر نرفتم تو این شرایط نمیتونم برم ٫لطفا اگ کسی تجربه داره یا اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون

بله منم داشتم دکتر پماد کلوتریمازول داد با یه کپسول اسمشو یادم نیست سه روز استفاده کردم خوب شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چیزی هست با دارو حل نشه حتما برو دکتر 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

برو دکتر رعایت کن ماسک بزن دستکش بزن اومدیم بروحموم لباساتم بشور ضدعفونی کن وسیله هاتو نمیشه منم برا بارداری میخاستم نره ولی دیروز دل و زدم به دریا رفتم امروزم باید برم فردام میریم آزمایشگاه براشوهرم

برو دکتر رعایت کن ماسک بزن دستکش بزن اومدیم بروحموم لباساتم بشور ضدعفونی کن وسیله هاتو نمیشه منم برا ...

اره دیگ اخه من ی چندوقت دیگ میخام اقدام کنم برا بارداری باید زود تر رفعش کنم