2777
2789

دیر میخوابم میارم بالا ترشی مسخورم میارم بالا مزه دهنم بعد بالا اوردن شرین 😑😑از شیر بدم میاد از گردو عاشق قرمه سبزی انار از مرغ بدم میاد عاشق دوغ ماست از تخم مرغم بدم میاد و اسهالم بچه چبه بزرگوارا حدس بزنید و سمت چپمه و ضربان قلبش ۱۷۶ بحیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس نداری دختر باشه؟

بحث تبعیض جنسیتی نیست

من خودم به شخصه چون داداش بزرگتر ندارم خیلی دلم میخواد بچه اولم پسر باشه که اگه دومی دختر بود همیشه یه دلگرمی داشته باشه تا چیزی شد مثلا بگه داداشم عین کوه پشتمه چون خودم تجربش نکردم و حسرتش به دلم مونده خیلی دلم میخواد اولین بچم پسر باشه

حالا بعضیا میبینید بچشون دختره دوس دارن یه پسرم داشته باشن یعنی از هرمیوه یدونه داشته باشن اینا بد نیست

ولی بعضیا که از جنبه های دیگه به این موضوع نگاه میکنند به مراتب غلط و اشتباهه و مورد پسنده من و خیلیا نیست

آواکادو سایت🥑