2777
2789
عنوان

بی مسئولیتی مرکز ناباروری اصفهان

983 بازدید | 29 پست

مرکز نا باروری اصفهان.فقط تا زمانی که براشون درآمد زایی داشته باشن دکتر احمدی و کلانتر بیمار میبینن.بعد از بارداری دیگه اهمیت نداره براشون تا زمان زایمان که باز بداشون درآمد دارین و هزینه زایمان میدین.بعد چند ماه که اومدن و بیمار میبینن فقط روزی 10 نفر ناباروری میبینن.

خدا ازشون نگذره که به مردم فقط به عنوان عابر بانک نگاه میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید بخاطر کرونا مجبورن تعداد کمتری مراجعه کننده داشته باشن ...مخصوصا خانومای باردار ک خیلی در مع ...

بادار هایی که مشکل دارن رو نمیبینن ولی ناباروری هایی که براشون پول داره رو میبین.کدوم اولویت دارن واقعا

اونجاهم ک خصوصیه. دیگه ازبی مسوولیتیشونه ک رسیدگی نمیکنن چرادکترتو عوض نمیکنی

به نظرت توی 31 هفته پیش کی میتونم برم.دیگه روشو ندارم برم پیش دکتر قبلیم.برای زایمان هم معلوم نیست کی بیاد.پزشک آنکال.هرکی توی بیمارستان بود.کاش گول اینها رو نمیخوروم

کاش بقیه گول اینها رو نخورن

اینو حق دارین  

همه هزینه هاشون از جاهای دیگه خیلی بیشتره.سونوها همه آزاد و باز هم گرون تر از بیرون حتی اگر بیرون هم آزاد انجام بدین.فقط پول و میشناسن.فقط

همه هزینه هاشون از جاهای دیگه خیلی بیشتره.سونوها همه آزاد و باز هم گرون تر از بیرون حتی اگر بیرون هم ...

خب نمیشه دکتری ک ویزیتتون میکنه رو عوض کنین و برین پیش ی دکتر بیرون ؟

بعد از ۳ ماه دوباره عضو شدم😢
نمیدونم از پزشک های معتبر کسی منو الان میپذیره توی ماه 8 یا نه

اره چرا قبول نکنن ...برو پیششون براشون توضیح بده مدارکتو هم نشون بده ...من خودم پیش ی دکتر معتبر میرفتم شب زایمان ۸ ماهه بودم حتی ویزیتمم نکرد نصفوشب حتی زحمت نداد بیاد بیمارستان بخدا با ی دوقلو تو شکمم و کیسه اب پاره شده چون بیمارستان دستگاه تنفسی نداشت مجبور شدم  نزدیک ی ساعت سوار ماشین شدم تا رسیدم الزهرا اصفهان زایمان کردم 

بعد از ۳ ماه دوباره عضو شدم😢

تموم مراکز ناباروری همینن اسمشون روشونه دیگه ب محض ک باردار بشی چن تا پزشک معرفی میکنن... شمام چون شرایطت حساس باید ۲ ۳ تا پزشک و زیر نظر میداشتی تا اگه یکیشون نبود بتونی راحت بری پیش یکی دیگه