مرکز نا باروری اصفهان.فقط تا زمانی که براشون درآمد زایی داشته باشن دکتر احمدی و کلانتر بیمار میبینن.بعد از بارداری دیگه اهمیت نداره براشون تا زمان زایمان که باز بداشون درآمد دارین و هزینه زایمان میدین.بعد چند ماه که اومدن و بیمار میبینن فقط روزی 10 نفر ناباروری میبینن.
خدا ازشون نگذره که به مردم فقط به عنوان عابر بانک نگاه میکنن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه هزینه هاشون از جاهای دیگه خیلی بیشتره.سونوها همه آزاد و باز هم گرون تر از بیرون حتی اگر بیرون هم ...
من میفهمم شمارو و باهاتون همدردم ...متاسفانه یه تعداد از پزشکها فقط نگاه میکنند ببینند چقدر میشه ازت دراورد...من به خدا واگذارشون میکنم....به یکیشون گفتم الهی عوض اعمال و نیت هاتون رو از خدا بگیرید...گفت خدا رو دیدی سلام مارو هم برسون...من که دیگه خیلی از دکترها میترسم...دنبال درمان نیستند دنبال پول هستند...البته حتما ادم خوب هم توشون هست....
اتفاقا من ۲ دل بودم میخاستم برم مشتاق زیر نظر یه دکتر گفتم شاید بتونم باردار بشم اگه اینجوری ...
شاید باورت نشه.من 3 سال رفتم اونجا.سه بار ای وی اف کردم.دو بار ای یو آی.پیش دکتر کلانتر با پایین.همشون آزمایش هامو دیدن.گرچه کلانتر حتی یه نگاه سطحی هم بهشون ننداخت.گذاشت کنار.خیلی اونجا هزینه کردم.چقدر سختی کشیدم که قابل وصف نیست.الان بعد از چند سال فهمیدم مشکل ایمنی دارم.حلش کردم و خودم باردار شدم.
سلام میشه بگید چجوری فهمیدید و چه مشکلی بود و چجوری حل شد؟ ممنون میشم
ایمنی زیادی قوی بود و جنین رو مهاجم میشناخت و دفعش میکرد.آزمایش ایمنی از قبیا اپکا.و ،anaو....دادم. و لنو ترلپی کردم.و دارو خوردم.سرو ای وی آی جی هم یکی از گزینه های درمان بود البته