سلام دوستای گلم، یه مشکلی واسه خواهرم پیش اومده مشورت میخوام، خواهرم چند ساله که ازدواج کرده قبلا یه خواستگار داشت که عاشق خواهرم بود و خیلی میخواستش اما خواهرم جواب منفی داد و ازدواج کرد. اون آقا هم بعد از چند سال ازدواج کرد. الان چند وقتیه که خانم خواستگارش به شماره خواهرم و بعد از چند وقت به شماره همسرش پیام میده!!! که زنت فلان و قبلا با شوهر من بوده و.... در صورتی که اون فقط خواستگارش بوده و بس!! اولش ماهم نفهمیدیم که این حرفا رو از کجا دراورده و چرا گفته و اصلا شماره خواهرم و همسرش رو چطوری پیدا کرده، تا اینکه تازگی پیام داده آمار کل زندگی خواهرمو داده و گفته که شماره شما رو هم از زنداداشت گرفتم! اسم زنداداشم گفته! الان که فکر کردیم دیدیم درست میگه همه آمار هایی که در مورد زندگی خواهرم داده زنداداشم ازش خبر داشته چون منو آبجیم با زنداداشم مثل سه تا خواهریم و باهاش خیلی راحتیم و خیلی چیزا رو اون از زندگیمون خبر داره،
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.