2777
2789
عنوان

شيرازي ها شيرازي ها بشتابيد

243 بازدید | 42 پست

من همشهريتون نيستم ولي شما مهمان نوازي  كنين ميخوام برا عمل بيني بيام شهر شما بينيم استخونيه و قوز داره عمل نيمه فانتزي مد نظرمه نظرتون در مورد دكتر دستغيب چيه يه عزيز ني ني سايتي معرفي كردن پيشاپيش ممنون از همه گل هاي شيرازي🌹🌹🌹🌹🌹

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت باید کاراش ببینی

اصلا هر دکتری ک میخای بری باید کاراش ببینی

فقط پیش دکتر گندمی نرووو ک افتضاااااح کارش فقط الکی اسم در کرده

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪
خودت باید کاراش ببینی اصلا هر دکتری ک میخای بری باید کاراش ببینی فقط پیش دکتر گندمی نرووو ک افتضاا ...

اخه راهم دوره نميتونم مطب گردي كنم😔

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
ترا خدا خوب شد گفتين

من ک رفتم پرسیدم از مریضا گفتن راضی نیسیم.خودم پیش پوستچی عمل کردم راضی هم هسم دقیقا همونی شد ک دوس داشتم

برا سلامتی خودمو تو دلیم صلوات بفرسین سالم دنیا بیاد🫰

من ک رفتم پرسیدم از مریضا گفتن راضی نیسیم.خودم پیش پوستچی عمل کردم راضی هم هسم دقیقا همونی شد ک دوس ...

عزيزم كي عمل كردي عكس ميتوني بزاري فقط از بيني بعد هزينش چقد بود

دسشم سبکه نه درد داری نه خونریزی نه کبودی فقط،هزینش بالاس

تا ١٥كه همه ميگيرن اين چنده