2777
2789
عنوان

دعوام شده بدجور باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوماهه خونه بابام نه زنگ زده نه اومده دنبالم

ای خدا من تا حالا نرفتم قهر با اینکه خیلی جاش بوده که بزارم و برم،اما همیشه بهش گفتم من این خونه رو ترک نمیکنم مشکلی داری مرد باش و طلاقم بده،در اونصورت از این خونه میرم.

الان سه ماهه تو خونه باهم دیگه کنتاکیم اما من نرفتم خونه بابام،.بهش گفتم هیجوقت نمیرم واسه قهر اما این و بدون هر موقع از این خونه رفتم بدون که نه منتظرم که بیای دنبالم نه منتظرم واسطه بفرستی نه هیجوقت برمیگردم یه نمیرم یا برم برای همیشه میرم

دلم خیلی گرفته،زن بودن خیلی سخته،ای خدا

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!

امروز قمر در عقربه فک کنم همه ریدن یجورایی با الکی دعوا کردن..اسی بهش پیام بده ک نگرانتم‌کجایی ببخشید یجوریم حرف بزن انگار ک خیلی نگرانش بودی بعدم‌بهش بگو میخوام چایی دم کنم زود بیا بدون تو نمیچسبه یا یکاری بون دیگ نزار کش پیدا کنه حیفه تو این دوروز دنیا

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤
دلم از این قهر ها میخواد که شوهرم یکی دو ساعت بره...ولی بدونی میاد الان ۵ روزه خونه بابامم و نیومده ...

خوب عزیزم اشتباهت اینه که رفتی قهر

هر اتفاقیم که بیوفته نباید خونه رو ترک کنی

وقتی مسئله رو به خونواده میکشونید جمع کردنش سخت میشه

دیگه غرورتون نمیزاره کوتاه بیاید

امروز قمر در عقربه فک کنم همه ریدن یجورایی با الکی دعوا کردن..اسی بهش پیام بده ک نگرانتم‌کجایی ببخشی ...

نه بابا،بگه نگرانتم میشه عادتش،ضعف میگیره دست،حالا میاد دیگه،اونوقت تو آرامش معذرت خواهی کنن از هم

منم بعدظهری الکی شوهرم زد ظرف غذا رو ریخت اعصابمو بهم ریخت

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

چرا همه قهرن 🥺🥺🥺

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

از ته دل برا همتون دعا کردم 

همین الان ده تا حمد میخونم براتون 

ان شاالله مشکلات همتون حل بشه 

زندگی رو سخت نگیرین 

گذشت داشته باشن 🙏🙏🙏🙏🙏

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
تو تاپیکام هست و اصلا دل و دماغ توضیح ندارم من ۲۱ اون ۲۹

تاپیکاتو خوندم والا مشکل انچنانی ندیدم که باعث قهر کدن و رفتن شما بخونه پدرتون بشه.فکر میکنم زیاده حساسی و زودرنج واینکه شوه تو دیگه عاصی و خستش کردی

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
چرا همه قهرن 🥺🥺🥺

نه همه قهر نیستن ،اونایی که قهرن دلشون پره میان اینجا،

من سه ماهه دارم مقاومت میکنم نرفتم خونه بابام،اما هر چند روز که میگذره مصمم تر میشم که برای همیشه ترکش کنم،

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!
نه بابا،بگه نگرانتم میشه عادتش،ضعف میگیره دست،حالا میاد دیگه،اونوقت تو آرامش معذرت خواهی کنن از هم

اابته ک باید ظرفیت طرفش رو بسنجه..ولی الان  شرایط شوهرم‌یجوری شده ک امکانش هست سه ماه بره یه شهر دیگ برای کارش..از وقتی شنیدم دپ شدم..از همین الان دلم‌براش تنگ میشه حیف شد ک قدر بودنش رو دیر فهمیدم..اینقد پشیمونم ک سر خواهراش جاریام و خونواده ش بیخودی دعوا درست میکردم‌میدونستم‌تقصیر نداره ها اما..الان برگردم‌به گذشته اصلا ن قهر میکنم‌نه دعوا

یاد یه حدیث از امام علی افتادم ک میگفت اگر انسان ها میدانستند ک چه اندک کنار هم‌هستند چه بینهایت همدیگر را دوست میداشتند

پسرم..شدی قشنگترین اتفاق زندگیه من..دوست دارم دردونه ی قلبم❤