2777
2789
عنوان

دعوام شده بدجور باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1834 بازدید | 83 پست
منم دوماهه خونه بابام نه زنگ زده نه اومده دنبالم

من مرد باشم زنم بره قهر نمیرم دنبالش،قهر بنظرم مال بچه زیر ۵ ساله،میتونستی تو آرامش بخش بگی مثلا ی هفته میرم خونه مامانم یکم آروم شم،

ی بزرگ رو واسطه قرار بدید بری سر خونه زندگیت

اابته ک باید ظرفیت طرفش رو بسنجه..ولی الان  شرایط شوهرم‌یجوری شده ک امکانش هست سه ماه بره یه شه ...

آره عزیزم،اما اشتباه مال ادمیزاده،همین که سر سری رد نشدی و ی تجربه شده برات خودش غنیمته،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همه قهر نیستن ،اونایی که قهرن دلشون پره میان اینجا، من سه ماهه دارم مقاومت میکنم نرفتم خونه بابا ...

نه عزیزم نرو

حتی خدای نکرده خواستی طلاق بگیری هم تا لحظه آخر خونه خودت باش  هروقت تموم شد بعد وسایلت رو بردار برو 

اصلا خونه رو ترک کردن درست نیست 

منم قهر نمیکنم 

سه بار کلا رفتم اونم شوهرم پرتم کرده بیرون 

کلیدمم گرفته که رفتم 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
ولی مجبوری برو ازش معذرت بخواه مطمعن باش اونم جای دیگه جبران میکنه من و شوهرمم کلی دعوا داشتیم اول م ...

قبلا کسی دیگه رو دوس داشتم بهش نرسیدم خانوادم نذاشتن 6 سال جوری عاشق هم بودیم ک توی همه طایفه پیچیده بود اما خانوادم راضی نشدن الان همش شوهرمو با اون مقایسه میکنم میگم اینم باید مثل اون خودش منتمو بکشه.. دعواهم مقصزخودم بودم واقعا.. خیلی دوسم داره اولین باره ایجور بهم گفت چون خیلی الکی یه شوخی رو تبدیل ب دعوا کردم

باتمام وجودم منتظر دیدن و بوییدنت هستم تو دلیم♥️

خانما  خونتون ترک نکنید من هر سری باشوهرم دعوامون میشه بهم میگه برو خونه بابات .منم بهش میگم من نمیرم میری خودت برو من خونموترک نمیکنم.هیچوقت زندگیتون الکی ول نکنید  

خدایا شکر💞💞💞💞💞💞
نه عزیزم نرو حتی خدای نکرده خواستی طلاق بگیری هم تا لحظه آخر خونه خودت باش  هروقت تموم شد بعد ...

اونقدر مقاومت کردم که الان در حالی که تو خونه ام شوهرم اقدام کرده برای طلاق توافقی منم قبول کردم،اما خونه رو ترک نکردم،

ولی خیلی خیلی سخته دیکه دارم کم میارم

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!
واقعا چه بد

البته فکر کنم خودش قضیه رو جدی نگرفته،انگاری هنوزم میخواد منو بترسونه،.اما من واقعا ازش بریدم،

همیشه اونی که بخشیده من بودم ،اونی که کوتاه اومده الان دیگه واقعا دلم ازش شکسته و ازش دست شسته ام

اونقدر مقاومت کردم که الان در حالی که تو خونه ام شوهرم اقدام کرده برای طلاق توافقی منم قبول کردم،اما ...

وای چرا طلاق عزیزم 

مگه مشکلتون چیه 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
بله یه پسره پنج و نیم ساله اگه به خاطر پسرم نبود یه روزم صبر نمیکردم

خدا خودش کمک تو وبچت باشه 🙏🙏

وای چرا طلاق عزیزم  مگه مشکلتون چیه

مشکلم خاله زنک بازی های خانواده شوهرمه و به شدت تحت تاثیر قرار گرفتن شوهرمم از اونا،

وگرنه من با این چیزا اهمیت ندادم هیجوقت اما گفتم که متاسفانه شوهرم خیلی کینه ای هست،ودر کنارش به شدت بچه ننه

میترسم الان بزارم برم خونه بابام این براش بشه بهونه و زیر طلاق توافقی بزنه،

میخوام به خودشم ثابت بشه که تا الان الکی واسه من هارت و پورت کرده،

آخه همیشه داداش یکی از دوستاشو مثال میزد و میگفت فلانی مرد بود که زنشو طلاق داد منم بهش گفتم خوب تو هم مرد باشو طلاقم بده