2777
2789
عنوان

چرا وقعا ؟؟؟؟

326 بازدید | 25 پست

چرا واقعا بعضیا اینجورین خب یکی تو 18 سالگی ازدواج میکنه ده سال بعد بچه میارع یکی مثل من تو 28 سالگی ازدواج میکنه شاید ی سال دیگه بچه بیاره خب قرار نیس همه مثل هم زندکی کنن که بد تر از بچه نیاوردن حرف اطرافیانه چرا بچه نمیاری چرا نداری خب ب تو چه خدا خودش صلاح میدونه میده یا نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه عده هنوز یاد نگرفتن زندگی هرکسی به خودش مربوط میشه نه به اطرافیان

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

//اگه همه بفهمن الزاما اون طور که ما فک میکنیم بهترین نیسن،یا اقلا برای همه جواب نمیده!کدورتاا حل میشه کلا//

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
منم الان ازوقتی دیگه فهمیدم مشکل نازایی دارم فضولیا توزندگیم ده برابر شده البته مادرشوهرمم به فامیلا ...

اخی بمیرم 😢😢😢 درک میکنم حالتو نکنه بات بد رفتار میکنن

اخی بمیرم 😢😢😢 درک میکنم حالتو نکنه بات بد رفتار میکنن

خدانکنه عزیزم

نه اتفاقا خانواده همسرم فرهنگشون بالاست ومهربونن فقط آماردادنای مادرشوهرم باعث شده همه ریز مشکلاتمون بدونن ومن از ترحم وفضولی متنفرم البته شوهرم مردخیلی جدیه بفهمه یکی بلندصدام کرد حسابشو میرسه