2777
2789
میترسی؟ من دو سه هفته پیش حالت تهوعم کم شده‌ بود  ساعت ۱ شب رفتم‌بیمارستان😓 بعد تو با وجود خو ...

چند هفته ای؟ 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم الانم برم احتمالا شیاف بده خودم دارم امشب میذارم تا فردا ببینم چی میشه به شوهرم جرأت نکردم بگ ...

منم ۵ هفته و یه روز یه کوچولو لک قهوه ای دیدم زنگ زدم دکترم‌گفت استراحت کن از اون موقع استراحتم .تاپس فردا که میخوام برم واسه سونو قلب 

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
دنبال علائم نگرد الافیه بذار از موعد بگذره ببین میشی یا نه

اصلا علاعم ندارم م ک بخام بگردم   ۸ ماهه اقدامم هر ماه کلی دردو تیرو همه چی این ماه فقط غذا میخورم یه کوچولو تهوع 

اصلا علاعم ندارم م ک بخام بگردم   ۸ ماهه اقدامم هر ماه کلی دردو تیرو همه چی این ماه فقط غذا م ...

تلقینم هستا خیلی فکر نکن

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
اصلا علاعم ندارم م ک بخام بگردم   ۸ ماهه اقدامم هر ماه کلی دردو تیرو همه چی این ماه فقط غذا م ...

من اقدام نبودم یکهفته عقب انداختم تست نزده بودم انقد میگفتم نکنه حامله م که حتی حالمم بد میشد  شوهرم‌میگفت حامله نیستی .ولی داشت شک‌میکرد بس‌که حالم بد بود اخر ازمایش دادم خبری نبود