2777
2789
حتما با علاعم تخمک گذاری قاطی شده

نه من تخمک گذاریم ۲۹ اسفند بود تا سه شب اقدام داشتم اخرینشم ۴ فروردین بود. ۶ علائمم شروع شد.اخه من هیچ‌وقت اونجوری نبودم واسه همین خیلی واضح بود واسم.

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته بود لکه بینی داشتم رفتم آزمایش مشکوک بود دوباره شنبه رفتم تو 48 ساعت دوبرابر شده بود اماالا ...

نمیدونم والا اگرم شده خدا نخاسته غصه نخور اصلا دوباره نی نی میاری 

ببخشید من زیاد بلد نیستم تایپیک یعنی کجاس؟

منم زیاد بلد نیستم وگرنه لینک میفرستادم برو تو صفحه کاربری من نوشتم ببی چک و بارداری

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

آخه من دفه قبل با آی یو آی حامله شدم توی 9 هفته رشدش متوقف شد این دفه هم خد ب خود بدون دارو بود البته ماه قبل دارو مصرف کردم ک نگرفت 4 ساله منتظر توروخدا بحق این شبا برام دعا کنید😭😭

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
کسی تجربه نداره ک خونریزی کنه ولی بمونه براش

خیلیا رو دیدم عزیزم الانم یکیشون هفته پیش زایمان کرد.ایشالله خدا حفظش کنه

میترسم الانم برم احتمالا شیاف بده خودم دارم امشب میذارم تا فردا ببینم چی میشه به شوهرم جرأت نکردم بگ ...

میترسی؟

من دو سه هفته پیش حالت تهوعم کم شده‌ بود  ساعت ۱ شب رفتم‌بیمارستان😓 بعد تو با وجود خونریزی نشستی تو خونه

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋