2777
2789
عنوان

دستور پخت

84 بازدید | 8 پست

خانوم گلیا نماز و روزتون قبول باشه و باردارای عزیز خدا نینیاتونو حفظ کنه میشه یه دستور پخت بامیه خوب و ترد که امتحان کردین بهم بدین

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

من دیروز دستور ماریا قناد درست کردم خیلی خوب شد/ فقط تخم مرغ هات سایزش معمولی باشه. من تخم مرغ ویژه استفاده کردم خیلی بزرگ بود اگر مثل من تخم مرغات بزرگه 2 تا بریز. 

و اینکه یه تااابه بزرگ انتخاب کن همه بامیه هاتو با هم سرخ کن. فوقش دوبار. 

چون روغنت بار 4ام اینا دیگه انقد کف میکنه که مجبوری عوضش کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز دستور ماریا قناد درست کردم خیلی خوب شد/ فقط تخم مرغ هات سایزش معمولی باشه. من تخم مرغ ویژه ...

عزيزم لينكشو ميتوني بذاري ؟

با دستور ماريا درست كردي حدودا چند تا باميه ميشه ؟

گذاشتم 

فرداش نرم نشد ترد موند؟ بجا نشاسته ذرت چیزی جایگزینش نمیشه؟ 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
فرداش نرم نشد ترد موند؟ بجا نشاسته ذرت چیزی جایگزینش نمیشه؟ 

ماریا میگه بجاش آرد برنج خیلی نرم یا حذف شه. 

فردااش؟؟ خخخ 

من خونه بابام درست کردم. 5 نفر بودیم. تموووم شد رفت خخخ

تا منو مامان افطار کنیم. بابام و داداشم و همسری نصفشو خورده بودن

ماریا میگه بجاش آرد برنج خیلی نرم یا حذف شه.  فردااش؟؟ خخخ  من خونه بابام درست کردم. 5 ن ...

خخخ نوشجان