سلام من و نامزادم دوس داریم رابطه داشته باشیم در این دوران ولی چون رسم پارچه نشون دادن داریم نمیدونم برای عروسی چیکار کنم ... ممنون میشم راهنماییم کنید
عزیزم رسم پارچه به جهنم دو قطره خونو از هرجایی میشه جور کرد چه طور راضی میشه باکره گی تو از دست بدی ...
مگ نمیگی عقد
میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز
و بدتر از همه سر خیانت جنسیش و دخالتا خانواده تو عقد جدا شدم و الان ابرویی ندارم😑
من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ☺️☺️☺️ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا