سلام من و نامزادم دوس داریم رابطه داشته باشیم در این دوران ولی چون رسم پارچه نشون دادن داریم نمیدونم برای عروسی چیکار کنم ... ممنون میشم راهنماییم کنید
ولا خودم رنج دیده ام دختری بیاد تاپیک بزنه راجب رابطه تو عقد دهنشو ..... میدوزم😂😑
من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ☺️☺️☺️ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
ولا خودم رنج دیده ام دختری بیاد تاپیک بزنه راجب رابطه تو عقد دهنشو ..... میدوزم😂😑
چرااا تعریف کن
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ☺️☺️☺️ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا