2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 134 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخ

ولا خودم رنج دیده ام دختری بیاد تاپیک بزنه راجب رابطه تو عقد دهنشو ..... میدوزم😂😑

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
مجبوریم ..اگه گفتن نگاه کنیم چی جوابشونو بدم

بگو برین ب جهنم ما از این رسما نداریم دخترمون و حقیر کنیم ب شوهرت بگو پشتت وایسته

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

ولا خودم رنج دیده ام دختری بیاد تاپیک بزنه راجب رابطه تو عقد دهنشو ..... میدوزم😂😑

چرااا تعریف کن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
شوخی میکنی؟

نخیر جدی ام رابطه کامل تو عقد اشتباه بزرگیه 

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
نکن دختر فردا همین نامزدت با این موضوع شکنجت میکنه دیدم که میگم،حالا خودانی

شوهری که بخواد به خاطر رابطه با زنی که عقدشه شکنجش کنه به درد لای جرز دیوار میخوره

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤