2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 134 پست
فردا اگه تو دوران عقد و نامزدی  فهمیدن تفاهم ندارن:اون وق چی؟ابروی دختره میره نه پسره البته اگ ...

چه بیتربیت‌....چرا فکر میکنی آبرو برای من مهم نیست؟

آبروی دختر به این چیزا نیست....مگه با پسر غریبه بوده که آبروش بره؟با شوهرش بوده

شوهر شرعی و قانونی

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
عقدم

منو بکن الگوت تا روز عروسی اصلا رابطه کامل نداشته باش

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا اگه تو دوران عقد و نامزدی  فهمیدن تفاهم ندارن:اون وق چی؟ابروی دختره میره نه پسره البته اگ ...

یا اینکه اگه خدایی نکرده پسره خیانت کنه اونی که ضربه میخوره دختره یا باید وایسه و غرور و روحش از بین بره یا اگرم جدا شه هزارو یک حرف و حدیث پشتشه کم ندیدیم اینجا😐

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
من عقد بودم قد خری نفهمی کردم رابطه کامل داشتم استرس حاملیگش که کشت منو شوهرم ازم سرد شده بود میلی ...

آخ آخ عزیزم متاسفم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
این روشن فکریا چیه دیگه فردا همین اقا پشیمون شد این بنده خدا باید چیکار کنه؟ الکی فاز برندارید تو ...

کسی که بخواد با همسر شرعی خودش رابطه داشته باشه اسمش میشه فاز برداشتن؟😑😑😑😑😑😑

عزیزم رابطه کامل قبل ازعروسی اشتباهه .اگه شرایطش دارین عروسی رو بندازین جلو لذتش هم اون موقع ببرین.اگرم که شرایطش وندارین بازم اینکارو نکنید شاید حامله شدی ونتونی عروسی بگیری .بعداهم وقتی الان باهاش رابطه داشته باشی دیگه تمایلی واسه اینکه بخواد زودی ببردت سرخونه زندگیت نداره.

میدونی...بحث لیاقته.قورباغه روووو ...روی تشت طلاهم که بذاری میپپپپره تومرداب...
چه بیتربیت‌....چرا فکر میکنی آبرو برای من مهم نیست؟ آبروی دختر به این چیزا نیست....مگه با پسر غریبه ...

گلم حواست هست تو ایرانی؟ حواست هست کل ارزش زن رو بکارتشه؟ پس فردا همه میگن دست خورده بود تفکرت کاملا درسته اما نه برای ایران

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا

هزارتا راه واسه ارضا شدن هست چ کاریه حالا بکارتتو ازدست بدی اونم توجایی ک اینقد مهمه این چیز براشون صبرکن و کلا مردا رو باید تشنه نگه داشت دخترخالم توعقد فهمیدیاروشکاکه جدا شد و چون باکره بود اسم طرفچ ازشناسنامش پاک کردن راحت

بچ ها فاز برندارید،که به بقیه مربوط نیست به والله هست

نمیشه به مردا اعتماد کرد،رفتین زیر یه سقف،رابطه داشته باشین

رابطه قبل عروسی،فقط باعث تحقیر شدن خودتون میشه،بخدا قسم یه مورد دو مورد نیست،هزارتا مورد عین استاتر دیدم،

حتی اگه شوهرتون بهترین بود،هم اینکارو نکنید،فردا پس فردا اصلا شاید تفاهم نداشتید،حداقلش اینه چیزی از دست ندادی،

حالا خودانید

آخ آخ عزیزم متاسفم

فدا سرت گلم

من اصلا با رابطه جنسی تو عقد موافق نبودم اومدم همین نینی سایت تاپیک زدم همه گفتن خوبه خوبه پس فردا شوهرت خیانت میکنه بهت 

منم نفهم بازی در اوردم حالا موندم توش

فهمیدم کسی بیاد خیانت کنه بدون رابطه یا با رابطه میکنه 

استارتر حداقل قبل رابطه گواهی سلامت بگیر اومدیو خونریزی نداشتی😐

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
گلم حواست هست تو ایرانی؟ حواست هست کل ارزش زن رو بکارتشه؟ پس فردا همه میگن دست خورده بود تفکرت کاملا ...

خدارو هزاران مرتبه شکر اینجایی که من زندگی میکنم اصلا و ابدا این مسائل مطرح نیست...به هیچ عنوان

من دو سال عقد بودم یه سره خوابیدن منو شوهرم پیش هم بودیم الان که ۴ ساله عروسی کردم و بچه دارم مثل همون موقع هست رابطمون هیچ فرقی نکرده