2777
2789
عنوان

بیخوابی وگریه نی نی ۶ماهه کمککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 37 پست

عزیزم گریه اش ا گر مشکل نداشته باشه طبیعیه.اما ظاهرا رفلاکسش اذیتتش میکنه.فکر کن خودتت مشکل داشته باشی خوابت میبره؟اولا که خودت یه دمنوش بخور تا اروم بشی و این ارامشت هم قطعا وارد شیر شده و روش اثر میذاره.دوماساعت خواب یه دفعه ای جابجا نمیشا هر روز یک ساعت یا نیم ساعت عقب تر ببر.مثلا امروز ۵ خوابید فردا پنج و نیم بخوابون پس فردا شش و تا برسونی به یازد و دووازده شب.و اینجوری روز  هم به موقع بیدار میشه و میخوابه.شبها براش سطح شب دار درست کن.بچه های کولیکی تکون خوردن را دوست دارن یا گهواره یا رو پات بخوابونش.سعی کن غذاشو به موقع بدی تا موقع خواب اذیت نشه

ی روز از ساعت پنج و شیش بعد از ظهر نزار بخوابه اصلا تا ساعت ۱۱ شب یازده شب یکم شربت استامینوفن بده ب ...

آی بدبختی من همینه ۱۱بخوابه ۱۲بیدارمیشه دیگه تاصبح گریه میکنه 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیگیره پرت میکنه عق میزنه

ببین اگه گریه الکی میکنه بر ندار همه اش بغلش کن یا رو پا تکون بده اگه عادت کنه اینجور بخوابه بیچاره میشی

بزار گریه کنه تا آروم بشه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

پستونک عالیه من دادم راحت شدم

منم به دخترم دادم خیلی خوب بود ولی الان یک سال و 10 ماهشه میخوام بگیرم ازش نمیدونم چجوری اینم معضلیه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

وای بخدادارم روانی میشم 😣

سخته عزیزم ولی توصیه هارو عمل کنی خوب میشه.دختر اول منم همینطور بود.ولز رو پام میذاشتم.ماساژش نیدادم.بخصوص کمر و شکمشو.حموم میبردم خسته بشه.باهاش بازی می کردم.خلاصه که یه کم طول میکشه خواب شب تنظیم بشه اما اگر اشتباه تنظیم بشه سخت میشه عوضش کرد.براش لالایی یا شعر بخون.بغلش کن.به تخت خودش یا پتو یا عروسک نرم عادتش بده

ببین اگه گریه الکی میکنه بر ندار همه اش بغلش کن یا رو پا تکون بده اگه عادت کنه اینجور بخوابه بیچاره ...

اصلاهیچی روش اثرنداره نصف شب بایدبیدارشیم باهاش بازی کنیم انگارنه انگاروقت خوابه 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
سخته عزیزم ولی توصیه هارو عمل کنی خوب میشه.دختر اول منم همینطور بود.ولز رو پام میذاشتم.ماساژش نیدادم ...

کلابااهنگ میخوابه ولی شبااصلاخواب نداره ۱۲تا۵و۶صبح 

دمنوش به بچه شیش ماهه ندی اصلا بچه منم اینجوری بود الان هوش حواسش بیشتر شده انرژی بیشتر داره سعی کن ...

بازی میکنیم بعدش شیرمیدم بخوابه ولی خواباالودکه میشه یهوگریه میکنه ودیگه نمیخوابه خوابشم میپره

یعنی از ۵ عصر تا ۵ صبح بیداره؟  دمنوش که نمیتونی به نوزاد بدی.

نه ۱۱و۱۲شب میخوابه تا۱فقط ۱ساعت

عصر بعد از ساعت ۶دیکه نخوابونش.قبل خواب ببرش حموم بعدش باهاش بازی کن حسسسابی تا خسته بشه.شکمشو سیر ک ...

فداتشم حتمن دعاتون میکنم چشم امشب حمومش میدم شباقبل خوابم فرنی میدم چون الرژی داره سرلاک نمیتونم بدم 

ابم میخوره پوشکشم عوض میکنم خنک نگهش میدارم ولی بازم بیفایدس 

فداتشم حتمن دعاتون میکنم چشم امشب حمومش میدم شباقبل خوابم فرنی میدم چون الرژی داره سرلاک نمیتونم بدم ...

تو فرنیش کره بریز بزار مقوی باشه نگهش داره انشاالله اذیتت نکنه بخوابه

منم به دخترم دادم خیلی خوب بود ولی الان یک سال و 10 ماهشه میخوام بگیرم ازش نمیدونم چجوری اینم معضلیه

پستونکشوسوراخ کن نوکشو

پستونکشوسوراخ کن نوکشو

خودشتاحالا بیست تا پستونک سوراخ کرده ولی گریه میکنه باید براش بخریم