2777
2789
عنوان

نوزاد ۴ ماهه

288 بازدید | 29 پست

کسی اینجا بوده نوزادش یه دفه شیر نخوره؟ پسر من یه چند وقتیه هر وقت میگیرمش زیر سینه میزنه زیر گریه و شیر نمسخوزه حتی وقتایی که گرسنه اس.خوب شده بود باز دو سه روزه اینطوری شده.شیر خشکم نمیخوره.عفونت ادراری و برفک دهانم نداره.موندم چشه.دارم دیوونه میشم دیگه.دکترم بردم گفت مشکلی نداره

و خدایی که به شدت کافیست....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دختر من بدون هیچ دلیلی سینه رو پس زد و شیشه هم نگرفت.

از ۴ ماهگی با سرنگ بهش شیر دادم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
بله دختر من بدون هیچ دلیلی سینه رو پس زد و شیشه هم نگرفت. از ۴ ماهگی با سرنگ بهش شیر دادم

دیگه درست نشد؟این فقط تو خواب شب تا صب خوب میخوره.اصلا تو بیداری نمیخوره

و خدایی که به شدت کافیست....

طعم شیرت بد شده شاید زده شده

سیروپیاز نخوردی؟سوسیس؟

چیز تند؟

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

من دخترم دوماهگی اینطور شد و بغلش میکردم شیر بخوره فقط جیغ میزد ولی علتش کم بودن شیر من بود

سیر نمیشد

به ناچار شیرخشک دادم و شیر خودم روز به روز کمتر شد و تموم

ولی خواهرم مثل شما شده بود چون سیر خورده بود

بعد یه مدت دوباره گرفت سینه رو

خب شاید مثل خودم شیرت کمه و سیر نمیشه که اینطوری میکنه

من دخترم میخورد یه دفه انگار لج کرد که نخوره و دیگه لب نزد

نمیخوره اصلا

پس چطوری روز تا شب سیر میشه؟ نه شیر خودت نه شیرخشک؟