2777
2789
عنوان

اب انار برای زردی نوزاد بالای یک ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 15938 بازدید | 82 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیروز ازمایس دادیم

من خودم اصلا کاچی یا قاویت نخوردم، هندونه رو خاکشیر میریختم میخوردم ، یه داروی گیاهی هم هست به اسم‌شیر خشت خودم میخوردم

به بچه هم قطره بیلی نایستر دکتر داد و زردیش پایین اومد

هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب کوچک ساده

ببر دکتر طب اسلامی پشت گوشش رو فسخ میکنه زردیش پایین میاد 

البته من انجام ندادم فقط شنیدم 

بچه ام زردی داشت آب و عرق کاسنی میذاشتم گرم بشه بچه امو میبردم حموم با همون آب و کاسنی استحمام میدادم زردیش زود پایین اومد

و خدایی که به شدت کافیست...

قطره بیلی ناستر بده.

پسر منم تا دو ماهگی صورتش زرد بود.یه هفته زیر دستگاه بود زردیش خیلی مقاوم بود.شیر خشک بهش بده البته با سرنگ بده که عادت نکنه به شیشه

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
اخا چند بار خون داوه . مثل حجامت عمل نمیکنه؟

زردی روی مغز تاثیر میزاره، چطور تا حالا بستریش نکردن و زیر دستگاه نزاشتن؟

تا میتونی شیر بهش بده تا تند تند ادرار و مدفوع کنه و زودتر از بدنش دفع بشه

هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب کوچک ساده

وای نده بچه آب انارترش هست معده اش خراب میکنی. قرصی هست  زردی روپایین میاره بدش بخوره یعنی چی کی همچینن تجویزی کرده میکشیش. دکترش گفته اشکال نداره توهم بیخیال البته ببخشیدا زردی اثرمیزاره رومغزبچه.کندذهن میشه

زردی روی مغز تاثیر میزاره، چطور تا حالا بستریش نکردن و زیر دستگاه نزاشتن؟ تا میتونی شیر بهش بده تا ...

زردی بالای ۲۵ رو مغز تاثیر داره ‌ .دکترس میگه بجه م چون بزرگه و وزنش خوبه مشکلی نداره . بدنش باید خودش بیاره پایین خیر سرش میخواد بدن بجه خودش مبارزه کنه 😑