2777
2789
عنوان

مانع غسل

546 بازدید | 6 پست

سلام اینجا کسی میدونه وقتی که غسل میکنیم بعداز غسل کمی خط چشم بزنه بیرون عسل صیحیح یا نه؟یا میشه بعد ازاینکه متوجه شدیم بدیم همون چشممون را عسل بدیم البته خیلی کم بود مداد چشم در حتی ی نقطه کمی بزرگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حکمشو نمیدونم

ولی اومدم بگم به نظرم غسل واسه این واجب شد که در دوران پیامبر اعراب سال تا سال حموم نمیرفتن و حکم غسل اومد تا مجبور باشن خودشونو بشورن

همینکه خودتو میشوری به نظرم کافیه

آیا خدا بر بنده اش کافی نیست؟؟؟

بچه ها ب سوال منم جواب بدین در مورد غسل😊

میگم وقتی میخواین غسل جنابت کنین وقتی وارد حموم میشین اول  با بدن خشک غسل میکنین؟؟یا موقعی که میخواییم از حموم بیرون بیایین؟؟

خدایا دوازده سال کم نیستا با خانواده شوهر تو یه خونه زندگی کنی...😣دوستان برا خونه دار شدن.. مستقل شدن منم میشه ی صلوات بفرستین😘منم دلم میخواد  مث همه خانوم خونه خودم باشم خدااایااا مگه خواستم زیادیه

سلام اگر چشم چپ باشه میتونید همون ناحیه رو بشورید به نیت غسل . اما اگر راست باشه نمیشه.

فرقی بین بدن خیس یا خشک برای غسل کردن وجود نداره.

با اومدن پیامبر (ص) و دستوراتشون جامعه اعراب از حالت قبلی خودش خیلی فاصله گرفت. پیامبر همه مسلمین رو به پاکی و پاکیزگی دعوت میکردند. ما درباره حمام کردن و آدابش و مسواک زدن استعمال عطر و ... خیلی روایات متعددی داریم. فلسفه غسل کردن کاملا با حمام کردن و شستشوی بدن متفاوته.

بنابرین احکام الهی برای همه ی زمانهاست و نه محدود به زمان پیامبر.

تشخیص احکام هم به عهده متخصص دینی است نه هر فرد غیر متخصص. 

مثلا اگر دچار مشکل پزشکی شویم باید به دکتر مراجعه کنیم چون درین زمینه تخصص داره. حالا اگر دچار سوال و ابهام دینی هم بشیم باید به متخصص دینی مراجعه کنیم.

خیلی منطقیه.