بله عزیزم قانون جذب نه خدا رو انکار میکنه نه میگه آدم هاها خدا هستن ولی میگه اگه به چیزی فکر کنی(طبق شرایطی که توضیح میده) و کمی تلاش حتما میرسی آگه بد اگه خوب فرقی نداره میرسی
خدا هم به تو کمک میکنه اگه خوب فکر کنی خوب میبینی اگه بد فکر کنی بد میبنی
باشه قبول
ولی اگر ما چیزی رو خواستیم ولی خدا صلاح ما ندونست چی ؟ اراده خدا کو پس؟
یعنی خدا مارو آفریده فقط مجازات و پاداش بده؟
نمیخاد مارو امتحانه کنه ؟ باسختی با بی پولی با بیماری نمیخاد امتحانمون کنه؟
قانون جذب از شرایط بدو سخت نمیگه از سختی که خدا برای امتحان کردن ما قرار میده نمیگه؟
میگه اگه سختی میکشی از افکار خودته ، میگی والا من به این مدلش فکر نکرده بودم ، میگه از ناخود اگاهته و تو نمیدونی چقدر افکار منفی ممکنه توش باشه !!
این ها تناقض دارن
هیچ چیز از پیش تعیین نشده عزیزم منم قبول دارم
این همه پیامبر که بقول شما آمدند و قبولشون داری مگه خدا امتحانشون نکرده مگه فقر یا بیماری یا دوری فرزند نکشیدن ، اینها امتحان الهی بوده براشون برای ما هم هست
ولی قانون جذب میگه هرچی سرت بیاد تقصیر خودته چه بد چه خوب( البته که بسیاری از اتفاقات نتیجه اعمال ما هستن)
نمیگه شاید یه اتفاق بد امتحان الهی باشه تا تورو بسنجد، میگه تقصیر خودته
اگه اینجور بود که پیامبر ما با قانون جذب میتونست راحت تبلیغ اسلام بکنه چرا نتونست چرا 10سال کشید و آخرش هم راه رو به امام علی سپرد و به ترتیب بقیه و تا امروزهم این راه ادامه داره چرا یعقوب چشمش کور شد تا یوسف را دید چون خودش میخاست ؟ چون منفی بافی کرده بود ؟ چون میترسید و منفی جذب خودش کرد ؟
نه عزیزم چون همه اینها آزمون الهی بود
ما هم قدرت اختیار داریم و مسؤل اعمال خودمونیم وبرای رسیدن به خواسته هامون باید تلاش و به خدا توکل کنیم
نه این که بگیم اگر من فکرشو بکنم می شه جذبه میکنم خدا هم برام میخاد
باید گفت اگر خدا بخواد حتما میشه!! و در کنارش تلاش و توکل