2777
2789

من مجردم پوستم تقریبا خوبه چه راهکاری دارین که پوست کمتر آسیب ببینه لطفااا تجربه بگین بند یا شیو یا چیز دیگه؟؟ 

پیشایش ممنووون

خوبی که ازحد بگذرد نادان که هیچ عاقل هم خیال بد کند هرچیزی به اندازه😉😉🤗🤗🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیو منظورته تیغه؟ موهات ضخیم و افتضاح و بیشتر میشه...اگه خیلی کمه اصلا ننداز ولی اگه داری فقط بند

اره گلم نیغ. موها صورتم نازک و بلنده😄

‌من بند انداختم..صورتم پر مو بود شرشر اشک میریختم.خیلی سوخت داغون شدم

بعدش یه عالم‌کرم‌مالید شبش عروسی داییم بود

ولی اونقدر جوش نزدم

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
اره گلم نیغ. موها صورتم نازک و بلنده😄

تیغ بزنی بلندتر میشه و کلفتر...فقط بند...قبل و بعدشم لکل بزن که جوش نزنی...خیلی کم فقط جاهایی که فکر می کنی جوش میزنی چون الکل خیلی برای پوست خوب نیست

من قبلا چند بار گرفتم جوش ریز میزنه بعدش خوب میشه ولی همیشه نگران منافذ پوستم که نکنه با بند انداختن بازتر شه🤔

تیغ بزنی بلندتر میشه و کلفتر...فقط بند...قبل و بعدشم لکل بزن که جوش نزنی...خیلی کم فقط جاهایی که فکر ...

ممنون گلم از راهنماییت