یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چی میگه الان؟میتونه جملات کوتاهو بگه؟میتونی چندتا مثال بزنی؟
ببین مثلا ی شعر یا آهنگ کامل میتونه حفظ کنه ولی جملاتش دو یا نهایت 3 کلمه ایه بیشتر هم برای رفع نیازاش مثلا غذا بده آب میخوام...مثلا میخواد بگه گرگم به هوا بازی کنیم میگه بیا گرگ بخوریم😆یا ازش سوال میپرسم جواب نمیده نمیتونه یه گزارش کوتاه بده مثلا بگم مهد چیکار کردی جواب نمیده نهایت پرت و پلا میگه
ببین مثلا ی شعر یا آهنگ کامل میتونه حفظ کنه ولی جملاتش دو یا نهایت 3 کلمه ایه بیشتر هم برای رفع نیاز ...
پسرمنم اینحوری بود..گذاشتمش مهد..گفتاردرمانی بردمش..کارت خریدم..کارت افعال واسم ها..کلی باهم کارکردیم بهترشد..رسپیریدونم میدم ۴ماهه..امسالم میره پیش..مربی مهدش میگه وضعیتش خوبه به مرور بهترم میشه..البته کامل نشده ها..جاداره هنوزم..ی چیزی رو میخواد تعریف کنه تا چندماه پیش متوجه نمیشدیم ولی الان بهتره نسبت به قبل
بچه ها پسر من پنج سالش نشده خوب حرف میزنه فقط مشکلش اینه که یه کوچولو نوک زبونی حرف میزنه حالا نمیدونم واسه سنش یا تا آخر عمر میمونه خودم خوشم میاد حتی از بزرگسال هایی که یه کم نوک زبون حرف میزنن اما شوهرم میگه ببر گفتار درمانی به نظرتون گفتار درمانی کمکی میکنه؟