2777
2789

سلام خانوما من دو سالی هست که جدا شدم و دخترم با من زندگی میکنه و ۱۰ سالشه الان تو برزخ بدی گیر افتادم 

من ۳۶ سالمه و یه خواستگار نسبتا خوب برام اومده که وقتی دخترم فهمید 

های های گریه کرد و گفت تو اگه ازدواج کنی 

بابام منو ازت میگیره 

آخه باباش هم میخواد ازدواج کنه 

با گریه گفت بابا هم زن میگیره 

این وسط من بدبخت میشم 

باید با نامادری زندگی کنم 

قلبم تیکه تیکه شده 

الان نمیدونم کلا قید ازدواج و بزنم به خاطر دخترم 

یا ازدواج کنم 

کارم شده گریه زاری 

توی دل بچه هم خالی شده 

عذاب وجدان و ناراحتی رهام نمیکنه 

LilySlim Fitness goals tickers

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه هام اولویت دنیام هستن،حتما راحتی و خوشحالی اونا رو انتخاب میکنم،خودت ببین روحیه ت چجوریه

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

شرایط سختی داری حتما حتما از یه مشاور کمک بگیر مساله جدیه اینجا کسی نظر تخصصی نمیتونه بهت بده و هرکسی طبق نظر شخصی خودش میگه 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

همسایه مامانم اینا مادر شوهر کرده پدر هم‌زن گرفته دختر هجده سالشون با مادربزرگ زندگی میکنه انقد مشکلات داره دختره ک‌حد نداره میاد بغل مامان من میخوابه از کمبود محبت. ولی خودتم‌مهمی . خیلی سخته شرایطتت

امید زندگیم دوقلوهام😍