2777
2789

این که میگم همه میزنن سر دماغم ، مسخرم میکنن ناراحتم میکنن دلمو میشکنن ولی عشق خودمه خیلی نازه 😞

بچه بدون دل شکستن و تمسخر نظرتونو بگید ، واقعا اگر کسی مسخره کنه حلال نمیکنم😢

این مرده چهل سالشه از نظر ظاهری صورتش طبیعیه عملی و ژلی نیست چشاشم سبز تیرس  ، موهاش و ریشتش و چشم ابروش مشکی ، قد بلند ،هیکلش خوبه چهارشونس لاغر نیست ولی از اون چاقایی که شکم دارن هم نیست خوش فرمه 

حالا مادرش مرده ، داداشش و زن داداشش وضعشون بده این پولشونو میده حتی پول شیر بچشونو 

باباش سکته کرده ، تو خونه هست فلج شده و پرستار داره ،ابنو گفتم یعنی اگر من رفتم تو اون خونه پرستاری این اقا رو نمیکنم 

درامدش عالیه ، پولداره خونه ماشین لوکس چندتا داره ، دست دل بازه ، اهل نمازه دست بخیر داره ، چشم چرون و هیز نیست ، بشدت کاریه و خیییلی خیییلی تو فکر پوله ، 

ادعای عشق عاشقی خیلی میکنه و میگه عاشقمه حالا دروغ نمیگه طبق تحقیقات خودم😂

منم دوسش دارم 

مخالف تحصیل و کارمم نیست با پوششم کاری نداره 

خیلی ها منو بخاطر این تمسخر کردن حتی تو همین سایت 

بعنی خیلی بده؟؟؟ البته اینم در نظر بگیرید دوسش دارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته

شرايط خانواد چي؟

شرايط تحصيلاتي خودت چي

شغل اقا 

تحصيلات اقا

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻