2777
2789
عنوان

تاخیر پریود با خوردن پیاز درمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 14963 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از پریود باید برم انجام بدم.میگن درد داره بهش فک میکنم پاهام سست میشن

خانمی شما فهمیدی چرابعداز پیازدرمانی پریودنشدی؟ من از روز اول پریودم خوردم خونریزیم کم شد

شما ادامه دادین؟ نتیجه داشت ممنون میشم جواب بدین

نه من  دیگه ادامه ندادم

سلام عزیزم خوبی؟شما رفتی عکس رنگی گرفتی آخرش چیشد باردارشدی ؟منم مشکل تخمدان دارم پیازدرمانی کردم پریودم ۱۳روز عقب افتاد الان نمیدونم بازادامه بدم یابرم عکس رنگی

سلام عزیزم خوبی؟شما رفتی عکس رنگی گرفتی آخرش چیشد باردارشدی ؟منم مشکل تخمدان دارم پیازدرمانی کردم پر ...

سلام منم دوره قبل پیازدرمانی کردم البته از روز سوم پریودی خوردم ۸روز الان سیکلم ۴۰روزه شده اقدامم نداشتم ک باردار باشم شما چیکار کردی بعدش پریود شدی ؟

دکترم سونو داخلی نوشته که روز ۱۲پریودی باید برم هنوز پریود نشدم چیکار کنم ؟

سلام منم دوره قبل پیازدرمانی کردم البته از روز سوم پریودی خوردم ۸روز الان سیکلم ۴۰روزه شده اقدامم ند ...

نه عزیزم من فقط باپیازدرمانی تخمدانم بهتر شد ،یکماه پیش رفتم عکس رنگی گرفتم فعلا چندروزی هست پریودم عقب افتاده معلوم نیست حالا باردارباشم یانه ،بنظرم برو دکتر آمپول بده پریودشی چون منم پیازدرمانی کردم پریودم 13روز عقب افتاد ک رفتم دکتر وبهم آمپول داد زدم تاپریودشم

همون یکماه بیشتر انجام ندادم ،بعدش دوسین خوردم تخمدانم عالی شد اما چون لوله هام بسته بود باردارنشدم& ...

اها خداراشکر ک خوب شدی 

ان شاءالله اون مشکلتم حل میشه و همین امسال باردار میشی 

🌹🌺

اها خداراشکر ک خوب شدی  ان شاءالله اون مشکلتم حل میشه و همین امسال باردار میشی  🌹🌺

عکس رنگی گرفتم لوله هام با عکس بازشده تاخدا چی بخاد ،قربونت عزیزم ایشالله هممون باهم به مراد دلمون برسیم 

سلام دوستان .این راهکاری که میگم برای مشکل تاخیر پریودی خیلی خوب نتیجه داده ..به مدت چند روز برای کسی که دو هفته عقب انداخته بود مشکلش حل شد خداروشکر

۱-در طب اسلامی داروی ابهل هست که باید شب قبل خواب یک ق م خورده بشه ..تو اینترنت سرچ کنید میاره حتی برای خانمهای که دارن زود یائسه میشن می‌تونه درمان باشه2- دمنوش شوید 3-دمنوش رازیانه صبح ناشتا همراه عسل..(اینکه ناشتا بخورید خیلی مهمه چون بعد صبحانه نتیجه عکس میده) 4- دمنوش زعفران و گل گاو زبان....5-استفاده از نوره 

اگر مشکلتون حاد هست حتما ناحیه زیر شکم و ران پا رو با روغن گرم ماساژ و بعد بادکش کنید. حنا به سر زدن هم خیلی مفیده 

اگر جواب گرفتید صلواتی نثار روح حضرت زهرا کنید🌸❤️

التماس دعا