2777
2789
عنوان

دخترخاله حسود😐

576 بازدید | 28 پست

بچه ها دخترخالم خیلی حسادت داره متاسفانه 

دلم میخواد قطع ارتباط کنم یا بفهمونم بهش رفتارش چقدر زشته

مثلا هرچی من بخرم میره یکی مثلشو میخره

موهامو رنگ فانتزی زدم رفت موهاشو رنگ فانتزی زد

سرویس خواب عوض کردم رفت سرویس خواب عوض کرد

یبار اتفاقی فهمید با نامزدم بحثم شده رف به نامزدم پیام داد اتیش دعوامونو بیشتر کرد

یه گروه دوستانه داریم اونم توش هست بچه ها گفتن عکس بگیر از وسایلت

عکس گرفتم فرستادم ویس خنده گرفت گفت  خوشم میاد همشونم بی درو پیکرن گفتم کو بی درو پیکر گفت نمیدونم هست بینشون منم با خنده گفتم اگ پیدا کردی بگو خوشحال میشم

خیلی ب شدت پیگیرمه و ۲۴ پیام میده چیکار کنم کنده بشه ازم

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم اغراق میکنی 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

چند سالته اون چند سالشع ؟ 

چرا باید تو گروه بگن از وسایلت عکس بذار خب 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار