2777
2789
عنوان

کلاسهای شاد

620 بازدید | 40 پست

کلاسهای شاد بچه های شما از چه ساعتی شروع میشه 

والا معلم دختر من از روز اول ماه رمضون گفت 9بیاید شاد حاضری بزنید تا 9و ربع وقت دارید و گرنه غیبت میزنم روز اول و که خیلیا خواب مونده بودن و همچنین خودم ی ربع 10بیدار شدم بعد گفت از فردا 10حاضری بزنید تا سحر هم که بیدارن همسر و بچه هام  منم بعد از نماز می خوابم خوابم خیلی کمه بعد از کلاسا هم دیگه هر چی هم سعی می کنم خوابم نمی بره الان سر درد گرفتم بهش پیشنهاد دادم که بعد از ظهر بزاره کلاسا رو قبول نکرده چون گفت فردا هم 10حاضری بزنید واقعا خسته شدم کی تموم میشه این وضع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ازساعت 9تا 10 باید حاضری بزنیم 

تکالیف بزاریم

وسوالی اگر هست بپرسیم

10 به بعد درس دادن ودرس پرسیدن

گاهی 9 به بعد بعد ازچک کردن تکالیف میاد چت  تصویری وسوال و... میپرسه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
به خدا روزه هستم از بی خوابی سرم داره منفجر میشه 

ا ره خدایی سخته ؛ امتحانات چطور قراره انجام بشه؟ یکی میگه باید برند مدرسه امتحان بدن ویکی میگه از همین تکالیف که میفرستیم نمرات رو وارد میکنند؛ آخرش معلوم نیس چه کنند

شما تونستید اح راز هویت انجام بدید 

من وب شاد نصب کردم روکامپیوتر

کد ملی و.. زدم تایید شد

گفت حالا برو نقشتت انتخاب کن اما گزینش نبود

پیام دادم مدیر مدرسه خودش من وارد گروه کلاسی کرد

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود