2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزدی و رابطه میخای🙊👀

وختی عقدن حلاله چ مشکلی داره

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
بلع

اها فک کردم عقد نیستین ببخشید..بعد هیچ وقت هیچ وقت تو عقد رابطه نداشته باش

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
وختی عقدن حلاله چ مشکلی داره

نمیدونستم عقد هستن ببخشید

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
شاید تو نامزدی دلش نمیخواد اینکارو بکنه. 😶بعدشم تا نامزدی حلش کن وگرنه برات دردسرمیشه 

نه اوایل بهتر بود حتی انقدراصرار کرد که دخترم نیستم الان

هیچکس نفهمید پاتریک خنگ نبود, مهربون بود...  

نمیدونم سردی اش عجیبه یا درگیری ذهنی داره یا نمیدونم شاید مشکل عاطفی ولی اگه هیچکدوم اینا نیست باهاش صحبت کن همینطور دوستانه ببین شاید یه چیزی تو رابطه تون مشکل داره شاید نیاز باشه شما کاری انجام بدی یا شاید اصلا اون یه مشکل جسمی داشته باشه 

مثلا زود انزالی یا دیری رو نداره؟ یا بخاطر مشکل اعصاب یا جسمی قرصی مصرف نمیکنه؟ 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
نمیدونم سردی اش عجیبه یا درگیری ذهنی داره یا نمیدونم شاید مشکل عاطفی ولی اگه هیچکدوم اینا نیست باهاش ...

وقتی میگم میگه حالا وقت برا این کارا زیاده

اها فک کردم عقد نیستین ببخشید..بعد هیچ وقت هیچ وقت تو عقد رابطه نداشته باش

اخه اون کارخودش رو روزای اول کرد

الان که من نیاز پیدا میکنم غر میزنه

نمیدونستم عقد هستن ببخشید

😁خواهش میکنم گلم

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫