2777
2789
عنوان

یه سوال زنونه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 35 پست
اخه اون کارخودش رو روزای اول کرد الان که من نیاز پیدا میکنم غر میزنه

اول و اخر مردا همینه...من هررررر چقد تو عقد شوهرم ازم این کار رو خواست قبول نکردم..

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
موز بده به خوردش ، لباس تنگ و باز بپوش ، ناز کن، یه مدت تحمل کن نرو سمتش که دلشو نزنی ، بهداشت فردیت ...

همه اینا رو رعایت میکنم همیشه تمیز و مرتبم خیلی به خودم میرسم و لباس خوب میپوشم

حتی دو سه ماه نرفتم سمتش انگار نه انگار فقط من بودم که اذیت میشدم

هیچکس نفهمید پاتریک خنگ نبود, مهربون بود...  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا رو رعایت میکنم همیشه تمیز و مرتبم خیلی به خودم میرسم و لباس خوب میپوشم حتی دو سه ماه نرفتم ...

مطمعنی تو رابطه اونم ارضا روحی و جنسی میشه؟ خب تو رابطه بیشتر تحریکش کن و ...💦

کاش منم قبول نکرده بودم که الان اینجوری اذیت بشم :(

اشکال نداره عزیزم خدا پشت و پناهت باشه گلم

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
مطمعنی تو رابطه اونم ارضا روحی و جنسی میشه؟ خب تو رابطه بیشتر تحریکش کن و ...💦

اره بابا همش میگه مرسی و خیلی خوب بود و فلان هر کاریم میخاسته میکردم چون خودم خیلی گرمم اما بعدش همش یادش میره اون تعریفایی که ازم میکرده انگار همش میخاد من پیش قدم باشم فقط

هیچکس نفهمید پاتریک خنگ نبود, مهربون بود...