2777
2789
عنوان

یکسال شد چطور تحمل کردی اینهمه زخمو

| مشاهده متن کامل بحث + 29378 بازدید | 311 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میسوزه به خاطر این حرفها  از جدول رد میشدم پامو میزارم اونور همزمان ماشین داشته میومده منو ...

جیگرم کبابه از عروب بخاطر تایپکات  همین پستت دلمو خون کرد ایشالا خدا خودش کمک  میکنه هچوقت ناامید نشو ازخدا میخوام خدا اون راننده بی شرافتو ب روز سیاه بشونه ادم اینقدر کور وحشی رانندگی کنه معلومه همه رو زیز میگیره

ب حق این شبای عزیز هیچ مادری این روزارو نبیینه

جیگرم کبابه از عروب بخاطر تایپکات  همین پستت دلمو خون کرد ایشالا خدا خودش کمک  میکنه هچوقت ...

سلام 

عزیزم تاپیک قدیمیه 

خداراشکر دخترم خوبه الان مشکلی نداره 

من الان اصلا دیگه راننده رو یادمم نبود 

خداراشکر گذر زمان خاطره ها را کمرنگ میکنه وگرنه ادم نابود میشد 

من دو سال تمام طول کشید تا یادم بره یا بهتر بگم باهاش کنار بیام

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

سلام  عزیزم تاپیک قدیمیه  خداراشکر دخترم خوبه الان مشکلی نداره  من الان اصلا دیگه ...

میدونم قدیمیه وخداروشکر ک دخترت الان خوبه اخرین تایپکتم مال امساله پروفایلت عکس دخترته؟

میدونم قدیمیه وخداروشکر ک دخترت الان خوبه اخرین تایپکتم مال امساله پروفایلت عکس دخترته؟

اره عزیزم تاریخ داره 

نه عزیزم عکس دخترم نیست

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

سلام امشب یدفعه ایی اومدم تو تاپیکتون.  الانم ک پستتون رو خوندم اشکام سرازیر شدن  امیدوارم خدا اونقدر  دختر قشگتو  موفق کنه ک تلخی روزای گذشته رو از یاد ببرین  خدارو هزاران مرتبه شکر ک دختدتونو خدا دوباره بهتون بخشید   ماه رجب نزدیکه من اگه خدا قبول کنه میخوام روزه بگیرم  دخترتونو یادم نمیره    

عزیزم یه چیز بگم؟ 

یبار ببرش دکتر مهدی فلاح

پزشکی هست که طب سنتی هم خونده

قبلا بیمارستان شهدای تجریش در تهران بود

الان رفته فکر کنم اندیشه

بگرد پیداش کن فکر میکنم بد نباشه حداقل برای بهبود عملکرد مغز بچت خیلی مفید باشه

با طب سنتی

من بخاطر شوک شدید که بهم وارد شد و البته خون زیادی که ازم رفت مغزم کلا قطع و وصل میشد

یه داروهای گیاهی بهم ذاد خوردم کلا علائمم بعد چند وفت رفت

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته