2777
2789
عنوان

یکسال شد چطور تحمل کردی اینهمه زخمو

| مشاهده متن کامل بحث + 29394 بازدید | 311 پست
انشاالله از روز اولشم بهتر میشه  خالا ما که پیدام بود چکار کرد یه چیزیم دستی باید میدادیمش اصر ...

کثافت نباید رضایت می‌دادین  تا آدم بشه مرتیکه.اره ولی باز آدم میتونه بهش بگه چرا فرار کردی یکم بره زندان ادب بشه دفعه بعدی اینکارو نکنه 

الان خونس  چند وقته تصادف کزده

اره الان خونس تقریبا۴۵روزه تصادف کرده ک ما یک هفته فهمیدیم رفتیم اوردیمش طفلک تنها مونده بود تو بیمارستان هم بهش نرسیده بودن شده بود پوست و استخوان اولش مارو دیده بود ترسیده بود اصلا ی وضعی ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کثافت نباید رضایت می‌دادین  تا آدم بشه مرتیکه.اره ولی باز آدم میتونه بهش بگه چرا فرار کردی یکم ...

دیگه سه سالع گذشته ماهم نه شاهد درستی داشتیم نه دوربینی بود 

من دو سال خیلی ناراخت بودم همش خودخوری میکردم 

ولی الان چون دخترم خوب شد دیگه فراموش کردم یعنی ارزش نداره بهش فکر کنم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

اره الان خونس تقریبا۴۵روزه تصادف کرده ک ما یک هفته فهمیدیم رفتیم اوردیمش طفلک تنها مونده بود تو بیما ...

واقعا تو این مدت خبری نشده بود خیلی سخت بوده 

حالا بازم خوبه بردنش بیمارستان 

واقعا تو این مدت خبری نشده بود خیلی سخت بوده  حالا بازم خوبه بردنش بیمارستان

اره ما همه جارو گشتیم همه جا نامه بردیم ولی چون اثر انگشت نگرفته بودن نگفتن اینجاس.فقط گفتن یه مجهول داریم تو ای سیو برین ببینین خواهرم و شوهرم رفتن دیدن انقد وضعیتش خراب بوده نشناخته بودن متاسفانه بخاطر همین بعد بهوش اومدن طفلک ده روز تنها بوده بسته بودنش ب تخت ک ب سرش دست نزده. 😞

اره ما همه جارو گشتیم همه جا نامه بردیم ولی چون اثر انگشت نگرفته بودن نگفتن اینجاس.فقط گفتن یه مجهول ...

اره کلا دستشونا میبندن دختر منم طفلک دستاش به تخت بسته بود 

انشاالله کامل خوب میشه 

شما را که یادش میاد 

حرف که فعلا نمیزنه 

خوب میشه ولی