الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو برو بردار و در عمل انجام شده قرارش بده، الان دیگه جماعت حجاب رو هم گذاشتن کنار، اونوقت مامانت هنوز در پیچ و خم سیبیل و ابروی دست نخورده مونده، اون دهه 60 بود که مادرا فکر میکردن سیبیل داشتن دختر، یعنی آبرو و عفت، چقد کوته فکر بودن که فکر میکردن سیبیل و ابروی شلخته یعنی اصالت یک دختر، گلم تو حتما برو آرایشگاه، قشنگ هم ابروهات رو مرتب کن، هم صورتت رو بند بنداز، مامانت میخاد دوباره برات سیبیل بکاره؟؟؟؟ هیچ کاری نمتونه بکنه دراون صورت
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت میشوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت میشوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.