2777
2789
عنوان

میشه لطفا بگین چی کار کنم

90 بازدید | 12 پست

میخوام برم دانشگاه ی شهر دیگه 

ولی مامانم نمیزاره سیبیل هامو و پیوندی ابروهامو بردارم 

منم حس بدی دارم و اعتماد به نفسم رو از دست دادم 

با بابام راحتم تقریبا

بهش پیام بدم بهش بگم؟ 

یا راه حل بهتری دارین؟ 

ارهدحتما همخ تلاشتو کن حتی شده بدون اجازا خانوادت اینکارو کن بعدش میخوان چیکار کنن؟

خیلی اذیت میشدی و مطمئن باش سوژت میکنن تودانشگاه

خواهش میکنم ب خودت رحم کن

از همون ترم اول ک وارد میشی مهمه حتی دو هفته بعدش هم بزنی میگن این همونی ک اول این شکلی بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۱۸ سالگی به بعد دیگه اختیار این چیزا تمام و کمال با خودته 

فکر نکنم نیاز باشه بابتش اجازه بگیری

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

تو برو بردار و در عمل انجام شده قرارش  بده، الان دیگه جماعت حجاب رو هم گذاشتن کنار، اونوقت مامانت هنوز در پیچ و خم سیبیل  و ابروی دست نخورده مونده، اون دهه 60 بود که مادرا فکر میکردن سیبیل داشتن دختر، یعنی آبرو و عفت، چقد کوته فکر بودن که فکر میکردن سیبیل و ابروی شلخته یعنی اصالت یک دختر، گلم تو حتما برو آرایشگاه، قشنگ هم ابروهات رو مرتب کن، هم صورتت رو بند بنداز، مامانت میخاد دوباره برات سیبیل بکاره؟؟؟؟ هیچ کاری نمتونه بکنه دراون صورت 

تو برو بردار و در عمل انجام شده قرارش بده، الان دیگه جماعت حجاب رو هم گذاشتن کنار، اونوقت مامانت هن ...

آره میدونم سوژه همه میشم.. 

ولی آرایشگاهم نمیتونم برم.. 

اصلا نمیزاره تنهایی از خونه بیرون برم 

حتی برای بانک 

برم ب بابام بگم؟ 

آره میدونم سوژه همه میشم.. ولی آرایشگاهم نمیتونم برم.. اصلا نمیزاره تنهایی از خونه بیرون برم حتی برا ...

آره حتمن بگو، برو بند انداز برقی بخر،  یدونه هم مو چین و قیچی ابرو و تیغ ابرو بخر، از اینستا کلیپها رو ببین و آموزش ببین خودت تمیزشون کن 

آره حتمن بگو، برو بند انداز برقی بخر، یدونه هم مو چین و قیچی ابرو و تیغ ابرو بخر، از اینستا کلیپها ...

قبلش به بابام نگم؟ 

نمیخوام قبل رفتنم ناراحتی درست بشه

نمیشه خودت برداری؟‌منم اولین بار ابروهام و مامانم راضی نبود، خودم کم کم برداشتم

نه نمیتونم

اهه من باید فردا پس فردا برم نمیشه کم کم

تا الان صبر کردم از الان به بعد دیگه نمیتونم 

خوب به بابات  بگو عزیزم اون مامانتو راضی میکنه

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

چی بهش بگم؟ متن پیامم چی باشه؟

عزیزم اخلاق بابات رو خودت بهتر میدونی

یه جوری بگو که بابات قانع بشه 

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.