2777
2789
تو خونه اصلاح کن چه لازمه جونتو به خطر بندازی من کل کارامو تو خونه انجام میدم یه بارم به خاطر اصلاح ...

می‌دونی چیه اخه،خسته شدم بخدا

البته فقط من نیستم،همه خسته شدن،تا کی آدامس هم میخریم ضدعفونیش کنیم،تا کی لباس ضدعفونی کنیم،اینهمه استرس میکشیم کرونا هم نگیریم وسواس میشیم

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونی چیه اخه،خسته شدم بخدا البته فقط من نیستم،همه خسته شدن،تا کی آدامس هم میخریم ضدعفونیش کنیم،ت ...

نگاه عزیزم استرس و انرژی منفی به خودت نده مثل من باش و چیزای خوب به قول معروف لیوان پر اب رو ببین تو خونه موندن زیادم بد نیست من فقط تو ایام به خودم میرسم پوست و موم روتین هامو مرتب انجام میدم ماسک های طبیعی خونگی درست میکنم اهنگ میزارم میرقصم میرم حیاط رو آب پاشی میکنم تو یوتوب آپارات تمرین های آرایش میکنم برای خودم و تازه وقطم کم میارم خیلی بهم خوش میگذره و همینطور دعا و انرژی مثبت فراموش نشه 🌸💕💕🎀

نگاه عزیزم استرس و انرژی منفی به خودت نده مثل من باش و چیزای خوب به قول معروف لیوان پر اب رو ببین تو ...

مرسی عزیزم،چقدر انرژی مثبت داری😍

حتما⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😘😘😘

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
خودشون هم ميترس بايد رعايت كنن  من همسرم ارابشگاه داره ايًران نيستيم البته ولي گفتن جزو مشاغلي ...

بخدا بچه هامون روحیه شون داغون شده

پسر من اگه یوقتی بیرون بریم

کسی رو میبینه میگه مامان.کرونا شده؟

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بخدا بچه هامون روحیه شون داغون شده پسر من اگه یوقتی بیرون بریم کسی رو میبینه میگه مامان.کرونا شده؟

طفلي بچه ها بيشترين اسيب رو ديدن 😔

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰