یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
باید برگردیم به زندگی عادی،از پاییز پارسال تا هفته ی پیش فقط یبار رفته بودم،صورتم کلا مو بود پر از جوش میشه وقتی مو در میاد،ابروهام به هم ریخته بود،موهام موخوره زده بود
درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
دروغ چرا،ریسکه ولی چیکار کنیم آخه باید برگردیم به زندگی عادی،از پاییز پارسال تا هفته ی پیش ف ...
تو خونه اصلاح کن چه لازمه جونتو به خطر بندازی من کل کارامو تو خونه انجام میدم یه بارم به خاطر اصلاح صورت نرفتم اریشکاه فقط عروسی مهمونی چیزی برای آرایش و مو هام میرم تو آپارات آموزش بند انداختن صورت هست برید نگاه کنید یا بدید مامان یا خواهرتون براتون بندازه
من حقیقتا حتی خرید ضروری هم نمیرم اصن همین که میخام از در خونه برم بیرون اینقد میترسم که پاهام میلرز ...
خب اینهمه استرس خوب نیست
بیرون نرو
استرسم نداشته باش