2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میندازم لباسشویی شوهر من با تاکسی میره میاد خیلی استرس دارم جوری ک شبا خواب ندارم

نه عزیز استرس نداره 

دست به صورت نزنه مشکلی نداره

لباسهاشون رو هم شستی بذار جلو افتاب

اگه خواست شیلد محافظ صورت بزنه

همسر طفلی من هم دیابت داره هم فشار خون واقعا خیلی نگرانم براش

ولی چه میشه کرد

همچی میگید وااااای کاربر قدیمی با پستهای کم!!!حس پیرزنهای ساکت و مغرور و کم حرف بهم دست میده😅😅😅
بچه ها بنظرتون کی آمار مبتلاها صفر میشه؟🤔

از90هزار نفر

70هزار نفر خداروشکرخوب شدن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

نترسیدی ؟ 

دروغ چرا،ریسکه

ولی چیکار کنیم آخه 

باید برگردیم به زندگی عادی،از پاییز پارسال تا هفته ی پیش فقط یبار رفته بودم،صورتم کلا مو بود پر از جوش میشه وقتی مو در میاد،ابروهام به هم ریخته بود،موهام موخوره زده بود

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
خداروشکر 

😍😍😍🌹🌹

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

کت  شون رو هم لباسشویی میندازین؟

کت رو تو ماشین میذاره میمونه  نمیاره خونه هفته ی یبار میده خشکشویی

تو شعبه هم دیگه زیاد نمیپوشه

چون بخاطر استینهاش خیلی تماس پیدا میکنه با میز و اینا

همچی میگید وااااای کاربر قدیمی با پستهای کم!!!حس پیرزنهای ساکت و مغرور و کم حرف بهم دست میده😅😅😅
دروغ چرا،ریسکه ولی چیکار کنیم آخه  باید برگردیم به زندگی عادی،از پاییز پارسال تا هفته ی پیش ف ...

تو خونه اصلاح کن چه لازمه جونتو به خطر بندازی من کل کارامو تو خونه انجام میدم یه بارم به خاطر اصلاح صورت نرفتم اریشکاه فقط عروسی مهمونی چیزی برای آرایش و مو هام میرم تو آپارات آموزش بند انداختن صورت هست برید نگاه کنید یا بدید مامان یا خواهرتون براتون بندازه 

من حقیقتا حتی خرید ضروری هم نمیرم اصن همین که میخام از در خونه برم بیرون اینقد میترسم که پاهام میلرز ...

خب اینهمه استرس خوب نیست

بیرون نرو 

استرسم نداشته باش

ارایشگاهی که من رفتم.نقاب و ماسک و دستکش داشت هر دقیقه ضدعفونی.میکرد کفشهارو از دم در دراوردم و ضد ...

خودشون هم ميترس بايد رعايت كنن 

من همسرم ارابشگاه داره ايًران نيستيم البته ولي گفتن جزو مشاغلي هست ك دير تر از جاهاي ديگه اجازه كار دارن.... مشاغل پر ريسك اعلام شدن

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰