2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاید اسم بهترین رمانامون رو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 17164 بازدید | 230 پست
یه دختر که با پسر کسی که سر پرستش بوده عقد میکنه به شرط هم خونه بودن ولی کم کم عاشق هم میشن و این لح ...

نخوندم پس 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

این برنامه رو نصب کنید اکثر رمان‌هایی که گفتید رو داره. هر ماه هم رمان‌های جدید اضافه میکنه

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاید هزارتا رمان خوندم اسم نویسنده هاشونو میگم ، رمانهای هما پوراصفهانی ، رمانهای best، رمانهای مدیا خانوم ، رمانهای نیلوفر قائمی فر ، رمانهای بهاره حسنی بخصوص ناگفته ها خیلی خشگله ، رمانهای منا معیری ، رمانهای چیکسای، رمانهای نسیم شبانگاه

هرکی بگه رمان خوندم اندازه من نخونده..ینی دیه هیچی یادم نیس الانم زدم تو کار آنلاین.فقط میدونم رمان ...

عزیزم امضای خیلی  قشنگی داری

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤
ملت عشق کیمیاگر مردی به نام اوه مادام بواری قلعه حیوانات من از این رمان اب دوغ خیاریای سایتی نم ...

حتما پیشنهاد میکنم که ناگفته ها و سیاه بازیو بخونی کلا رمانهای مدیا خانوم ولی رمانی که منو خیلی تحت تاثیر قرار داد درجگر خواریست بود که قصه یک مامان کوچولوی که خیلی جنگید تا بچه هاشو بزرگ کنه زندگیشو به دندون کشید با تمام سختی ها من عاشقشم حتما بخونش حتما حتما اگه خوندیش بیا بمن نظرتو بگو دوست دارم بدونم چه حال میشی وقتی میخونیش چون نه آبدوغ خیاری نه الکی یه قصه پراز پستی بلندی

حتما پیشنهاد میکنم که ناگفته ها و سیاه بازیو بخونی کلا رمانهای مدیا خانوم ولی رمانی که منو خیلی تحت ...

حتما میخونم مرسی

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
من یه رمان قبلا خونده بودم که دختره موهاش نارنجی هویجی بود.داداشش خلافکار بود و یه پلیس به صورت نفوذ ...

فک کنم فرستاده از مهرسا بود

از بهار تقویم می ماند از من استخوانهایی که تو را دوست داشت❤