2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاید اسم بهترین رمانامون رو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 17164 بازدید | 230 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به خدا منم همینطورم یادمه تو نوجوانیم همخونه روخوندم ،باورمیکنی تا چندسال باشخصیتاش زندگی میکردم ...

همخونه داستانش چی بود

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

خلاصه بامداد خمار چیه؟ 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
اومدم بگم افسونگر  که دیدم خودت گفتی😄

جوون  خخ 

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../
بامداد خمار رو يه بار با محبوب شب بخون حتماااا كلا ديدت عوض ميشه الان تو ذهنت كاملا حق رو به محبوبه ...

خوب آره بیچاره خیلی زجرکشید

⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت
رمان جایی نرو حس میکنم خوندمش ولی یادم نیس. یکم خلاصشو بگین

اسم شخصیتاش ترانه وکیانمهر که خانواده کیان مهر طردش کرده بودن کلی باهاش بدرفتاری میکردن عاشق ترانه بود مجبورش کرد باهاش عروسی کنه ولی بعدترانه عاشقش شد

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی
اسم شخصیتاش ترانه وکیانمهر که خانواده کیان مهر طردش کرده بودن کلی باهاش بدرفتاری میکردن عاشق ترانه ب ...

ترانه از کیانمهر حامله شده بود اسم دخترش ترنج گذاشت؟؟ 

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
خانوما من بس رمان خوندم چشام کورشده عاشق رمانم نمیدونم چیکارکنم اونم تواین روزای قرنطیتینه

منم چشام ریز شد

خیلی وقته نمیخونم 

سینگلا عین من نخونید ک از خود بی خود میشید

[QUOTE=134182131]ترانه از کیانمهر حامله شده بود اسم دخترش ترنج گذاشت؟؟ [/QUOTEکیانهمر عقیم بود ولی معجزه میشه بچه هاشون دوقلو میشن اسم بچشو یادم نی ولی قبل بچه دارشدنشون یه بچه هم از پرورشگاه میارن

قبل از اینکه برنده شی باید باور داشته باشی که ارزشمند هستی