2777
2789
عنوان

رمان خونا بیاید اسم بهترین رمانامون رو بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 17161 بازدید | 230 پست
ببخشید ولی اینایی که شما گفتین و تعریفشون همجا هست کتاب زرد هستن، ۴ تا رمان درست بخونید حداقل  ...

ولي نودهشتيا واقعا پيشرفت كرده بود 

نويسنده هاي خوبم پيدا كرده بود 

ولي واقعا با بعضي نويسنده ها نميشد كنار بياي😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکدوم چاپ کنن دلیل به برتری‌شون نیست مثلا هما اصفهانی! بیشترشون سادیسم جنسی دارن انگار نویسنده ها&n ...

دقیقا شخصیت های دخترشون تو سری خور و احمقن 

به شدت مردسالاری تو رمان هاشون هست 

و تنها چیزی که دخترها دارن بابای پولدار و قیافه قشنگه 

ولی دریغ از یه ذره عقل و شخصیت

فک کنم فرستاده از مهرسا بود

مرسی  

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪

سلااام من این رمان هارو بعد از چند سال دوباره همه رو پیدا کردم و خوندم و تجدید خاطره شد گفتم به اشتراک بزارم شما هم شاید دوست داشتید☺️🤍

رمان اسطوره_این مرد امشب میمیرد_گناهکار_شاه شطرنج_حصار تنهایی من_خالکوبی_دلواپس توام_زنانه یا مادرانه_سفر به دیار عشق_پشت یک دیوار سنگی_روز نود و سوم_جهانگرد کوچک_عشق یوسف_نزار دنیا رو دیوونه کنم_چشم هایی به رنگ عسل_مسخ عسل_آدم میشوم اگر تو حوای من باشی_گلبرگ_نفوذ ناپذیر_(آبی به رنگ احساس من ،عشق و احساس من)_چشمان سرد_پرستار من_تقاص_واحد رو به رویی_پا به پای خورشید_ورتا_دختری به نام مروارید _دالان بهشت_

و...

میشه گفت بعد از ۷،۶سال فقط این اسم ها تو ذهنم بود که جایی دیدم و دانلود کردم و خوندم ولی خوب خیلی اون موقع ها رمان خوندم و اسماشون یادم نیست🥲

به اضافه کلی رمان آنلاین داخل تلگرام و اینستا که اونا یا لینک میخواد و یا عضویتی بودن ولی خیلی زیباااا...